Fronter bloggere #3

I et tredje innlegg fronter frua fem flotte bloggere til. Alle gode ting er 3 sies det - og i dette tilfelle er alle 3 gode 🙂

Forrige mandag frontet jeg 5 med et type tema i bilder. Fronter bloggere #1

På fredagen frontet jeg 5 bloggere som ofte deler av seg selv innenfor temaer. Fronter bloggere #2

I dag velger jeg å fronte fem bloggere som skriver fint og godt om det meste. Fra deksler til bøker, og alt i mellom.

Den første jeg ønsker å fremme er Nina Cecilie hun skriver bloggen «Livetmitt93» og deler av seg både flotte bilder og variert innhold. Jeg vil nødig sette noen i noen som helst «bås» men Nina har en rosa - blogg - bokstavelig talt. Hun er veldig glad i fargen rosa, noe som kommer til syne ved et kjempefint design.

Den andre jeg vil fremme denne gangen er Monica hun skriver bloggen «Monicah» og deler mye av seg. Fra bøker til aloevera. Og den flotte hunden hennes Rosie er med. Vi fant hverandre via hundene, og later nær sakt som at de har et helt ukjent avstandsforhold. Hehe.

Den tredje jeg deler med deg i dag er Kristin hun skriver bloggen «Kristinshverdagsblogg» og deler av seg det meste i noenlunde lik humor som meg selv. Jeg synes i alle fall vi er morsomme. Hihi.

Den langt i fra sure fjerdeplassen går denne gangen til Fotokjerring hun skriver bloggen «fotokjerring» og deler av familielivet og igjen veldig lik humor.

På femte og siste plass i dag gir jeg deg Frodith hun skriver bloggen «frodith» og deler av seg selv, fra skygger og fingerdans til ettertanke.

Felles for alle fem er hverdagene, humor og nær sakt veldig variert godt innhold. Meget diggbart. Hehe.

I løpet av en god uke har jeg nå frontet 15 av flere hundre tusen gode blogger der ute. Kom du ikke med denne gangen heller så vil nok frua kjøre flere slike innlegg når det passer seg slik. Bare hyggelig å fronte andre. Gode produkter kan ikke deles nok, og det er jo det vi er. En blogg er vårt eget produkt. Så jeg får vel legge til at dette er helt usponset. He he he. Bare tuller som vanlig. Håper ingen tar seg nær av humoren min. Mener bare vel.

Lag deg en finfin dag videre så lenge 🌞

#framsnakk #blogger #blogg

18

Såååå koselig :D <3

Monica :): Ja ikke sant ;-) Bare koselig å fronte flotte blogger og bloggere :-))

Jeg skal begynne å digge :-)

deveny: He he, koselig det ;-))

haha, rosa blogger ja :P tusen takk for frontingen :) er nok litt rosa blogger ja

livetmitt93: He he, tenkte på din forkjærlighet for rosa <3 Fargen rosa da altså :-)) Rosa er en finfin farge det - å på blogg.no er jo rosa representert i designet, så vi er vel alle et hint av rosa her inne :-))

Så utrolig koselig å være på listen din :-) Det er veldig koselig å bli frontet, og jeg liker også selv denne framsnakkingen av andre på egen blogg :-) Tusen takk til deg <3 Stor klem

frodith: Bare hyggelig det kan du skjønne <3 Helt enig med deg, framsnakking er bra :-)) Klem klem.

Digg digg, koselig du gjør det.

solliv: He he. Takk for det :-)) Ja jeg synes det er vel verdt å framsnakke andre som skriver :-)) Kommer nok flere innlegg med tiden :-)

Mange flotte bloggere her ja...Flott å få dem frem i lyset...ha en god kveld!

Toini: Ja vi er mange i denne store blogg «familien» :-)) Håper kvelden din er god :-))

Tusen takk søte du!! <3 :) Og vi har samme humor. Galgenhumor. ;) Tjihi.

Ann: Bare hyggelig snille deg <3 Ja vi har veldig lik humor - veldig moro alt sammen. He he he :-)

Så bra, noen av de du fronter følger jeg og andre har jeg tittet innom via innleggene dine. Jeg har laget linker på min blogg som ligger fast over blogger jeg følger daglig. Da ser jeg når de blir oppdatert og kan gå inn og lese nye innlegg fortløpende. Kjekt med blogger som byr på litt varierende innhold og ikke minst flotte bilder.

Lillian: Så smart, veldig greit å ha et system over de man følger fast :-)) Jeg er fan av framsnakk, liker man noe så kan man jo si det tenker jeg :-)

Så koselig! Tusen takk! Jeg digger deg og det gode humøret ditt altså! En klem til deg fra meg!

Fotokjerring: Bare hyggelig det kan du skjønne :-)) Takk det samme ;-) klem klem.

Skriv en ny kommentar