Minne, oppdatering og ferie i sikte..

Minner kan ofte være veldig morsomt, å mimre om. Minner på fjaseboka er intet unntak. Dagens minne ga meg et glis, du som kjenner litt til meg nå vet at jeg liker å starte dagen med et glis, så dette var ikke feil å lese.

«For å finne ut av det må man først sette seg inn i det, og har man først satt seg inn i det så er det ikke mulig å finne ut av det»

Jeg delte minnet og la nøysomt til, at sånn synes soga å fortsette. He he he.

Igjen ser og får vi en like fin og varm dag som sine forgjengere den siste tiden. Greier fortsatt ikke å klage - men like mange gjøremål som i går blir det ikke, gårsdagen var litt heit i topplokket, gikk du glipp av det kan du lese litt mer om det H E R =))

Ett gjøremål har vi i dag. Vi skal til veterinæren til oppfølging av pelsdotten vår. Dette er en time jeg ikke ser frem til, liker ikke slike timer av alvor - selv om de også må tas med noenlunde strake armer (og bein...) håper og har en følelse av at det vil gå bra denne runden også, men det har vært et strevsomt halvår for gutten vår. Gikk nærmest rett fra skyhøye brøytekanter til hetebølge så «normale» tilstander har det vel i grunn ikke vært siden før jul. He he. Men men, tiden vil vise.

 

Nå er det kun en liten uke igjen til gemalen går på ferie, kjenner det skal bli veldig godt å kunne finne på litt sammen igjen uten å måtte tenke på klokka og alt mulig annet. Vi har ikke de største planene, men noe blir det. Hurra.

Men, men - det første først, denne dagen. Hihi.

Håper du har en så fin dag som mulig så langt. «I?ll be back»

18

minner er fine og ha:) fint bilde og her og er det godt og varmt, herlig nå ja:)

livetmitt93: Minner er godt å ha ja <3

Ja, veterinær er ikke morsomt. Hatt katt så det var mange runder der....Kos deg med dagen. Deilig med ferie....

solliv: <3

Siden det har vært varmt så lenge har jeg liksom vent meg litt til det også, da går det lettere...Får puste selv om det er over 30 og sånn :-D På meg solkjolen, og ut å hente hårfarge her :-) Kos deg videre :-)

frodith: En venner seg helt klart til varmen også ja <3 For min del må sommeren vare evig.

Det er deilig med ferie :)

deveny: Ja det tenker jeg nok. Blir nok fint her også <3

Lykke til hos veterinæren, god klem til Ludvik<3

Ønsker deg en super fin torsdag som bare du kan<3

Orkidédatter: <3 <3

Masse lykke til hos dyrlegen i dag <3

Rosie og jeg sender mange gode klemmer til dere <3 Håper dagen deres blir fantastisk :) <3

Monica :): <3 Klem <3

Artig den linja der...fint å smile og le så ofte det lar seg gjøre :)) Kjekt å sjekke hunden..eller det må man vel gjøre om di har noen plager.. Helt nydelige bilder begge to..på hver sin måte :)) Kos deg med dagene frem mot ferie...og så ferie <3<3

annebe: Håper du har herlige dager <3 Klem

Lykke til hos hundedoktoren...og håper det går bra....Håper dagen har vært fin, her blåser det litt..så det hjelper på at varmen blir litt som fønvind...ha en god ettermiddag!

Toini: Takk det samme <3

Håper at Lillegullets time hos vetrinær går som "mor" og "far" ønsker. <3 Lag deg en minnerik sommerdag.

Kristin: Takk det samme fine deg <3

Skriv en ny kommentar