Pakkeløsning ved oppvaskmaskina..

Categories Alle dagene..

Heisann, i eller rundt snøen..

For mange er vinterferien i full gang, håper du har det moro – og at det ligger an til gode dager med maks lading av batterier. Her er det ikke vinterferie – men gemalen har noen dager fri, såkalt langfri – han gikk av lørdag morgen, jobb igjen torsdag – men vi skal nok fortsatt rekke å finne på et og annet de to dagene som er igjen. Vi har faktisk fått prata litt om det i dag, mens vi tømte oppvaskmaskina.

Det er nå bare sånn det er her hos oss, vi synes det er mest moro å gjøre kjedelige ting sammen, noen dager er verre for den ene av oss – da blir det naturlig nok noe annet – men generelt, når begge er noenlunde oppegående (og pålogga for kasus) så utfører vi en del ting i heimen sammen.

Så vi satte energisk i gang tømming av oppvaskmaskin. Jeg ga, han plasserte, det er mest moro – for han har ikke den ringeste anelse om hvor jeg mener tinga skal stå. Intern humor, men likevel da – jeg er neppe aleine om å rette på den andre halvdelen i huset 😉 Jeg mener, det er like ofte jeg som finner frem igjen disse tinga, å da er det veldig greit å vite ca hvor man finner de. Er ikke så moro å leke nyinnflytta hver dag 😉 Så ved å gjøre det sånn så kanskje, kanskje han finner ut av det?! Vel, etter snart 11 år – nei 😉

For å ha det enda litt mer moro spurte jeg når vi skulle susse?! Det er en greie her, helt ut av det blå – henta fra reklamen hvor en kjent skuespiller prater med noen “prinsesser” husker ikke helt reklamen i helhet, men den ene av “prinsessene” spør energisk om “skal vi susse?” til den karen..

Akkurat sånne småting tar vi med oss inn i hverdagen, og slenger de ut når det passer – eller det er et stille eller halvkjedelig øyeblikk. Gemalen ser bort på meg, “susse? nå tømmer vi maskina”
se sier jeg, glisende. Nå har du jo muligheten for en pakkeløsning. Det må da vel være bra?!
Det hele ender bare i fliringa – og det er sånn vi liker det!

Mulig vi har det bittelitt internt, men bare ved å legge til litt sånne humoristiske greier så blir dagene så mye lettere, det var poenget mitt. Er ikke ting mye enklere med litt humor?! Hva slags spiller jo ingen trille, om man har den eller den formen for humor – men alt man må blir artigere med et smil…

Hvorfor jeg skriver dette her?! Fordi jeg håper at din mandag ikke er blå, og er den blå – så håper jeg å kunne bidra til at den smått kan skifte farge 😉

Ute snør det såvidt det er, sjøl Ludvik er lei snø i dag. Ikke en eneste snøklump frister. Begredelig. Det ser ut som naturen rundt er enige.

Det er ikke bare bare å lengte seg smårar etter vår og sommer, så da får en prøve å lage noen smil ut av det som er tilgjengelig.

Lag deg en fortsatt fin dag så lenge 🙂

Jernbanefrua..
– som gjerne tar i mot sola snart..

 

 

22 kommentarer

22 thoughts on “Pakkeløsning ved oppvaskmaskina..

 1. TINA HALVORSEN: Ja sola begynner å bli veldig savnet nå :-)) Tror nok Ludvik setter mest pris på snøen av oss, tross alt 😉 men så litt lei ut på bildet 😉 he he.

 2. Du får frem smilet hos meg i alle fall. Jeg sitter smilende og vurderer om jeg skal ta frem et av uttrykkene jeg bruker på dem jeg liker og bryr meg om når de ikke går for A4 eller gjør noen sprell… <3 skrullehue <3
  Jeg synes måten deres bare er helt herlig jeg da, men det er helt uten betydning. Den fungerer for dere. Og det er superviktig å finne nettopp sin måte.
  Bare sånn for ordens skyld.... O:-) Jeg kalte deg det ikke! O:-)
  Ikke ennå! 😉

 3. Ei_heks: He he he. Og nå smiler jeg :-)) Ja vi er noe «for oss sjøl» men det er vi jo alle på hver vår måte 😉 Av familien kalles jeg enten «Ludvig» siden gemalen er «Solan» ellers – når jeg bare finner på noe tullball helt for meg sjøl – ja så er jeg Bøllefrø 😉 he he. Skrulle fikk en noe negativ betydning etter en helt annen historie, som heller ikke angikk men. Men men. Linker får man fort. Til et og annet :-))

 4. Humor er superviktig og jeg har et hav av nicks for “mine”. Bøllefrø, (ugangs-)kråke, skrullehue (skal prøve å unngå det til deg da), ramp, trollunge (forbeholdt barn og barnebarn) og det litt snillere frøken…. kjære barn har mange navn. 😉
  Ser ikke for meg at du er som Ludvik. Piggete og redd for det meste? 😀

 5. Ei_heks: Helt klart enig med deg der, kjært barn har veldig mange navn 😉 Å jo, he he, for de som kjenner meg så kan jeg være nokså “Ludvig” til tider. Især i motsetning til vår “Solan” Jeg blir nærmest svimmel bare jeg får på meg tjukke sokker, og jeg er et utprega B menneske, hvisomattedersomratte. Mange små likheter, kort i nakken – nei – men mye anna 😉 He he he. Samt at vi på toppen av alt sammen begge digger Aukrust <3 som stort sett hele familien og slekta gjør 🙂

 6. Ei_heks: Det kommer en til, men det blir den siste. Månelyst i flåklypa 🙂 Det tenker jeg det blir. Ser stor humor i å lese “Flåklypa Tidene” også jeg, herlige bøker :-))

 7. Her i Bergen har vi hatt og har mer snø en på mange år, det er rett og slett uvant. Jeg er ikke glad i vinteren, og venter veldig etter bare veier og en sol som titter frem og varmer.

 8. morsmiddag: Ikke her heller, sist det sto noe om det i avisen så gjettet ekspertene på at det var 24 år siden fri hadde hatt så mye snø, men det er nesten en meter siden :/ Så får bare se hva det ender på. Imens lengter vi etter vår og sommer, håper det kommer like mye sol som det har kommet snø =) Da blir det en good sommer 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *