Vær vind og noe moro…

Hei og hopp, eller motsatt. Nok en fin søndag er i gang – og skal en tro på værmeldingene så blir dette den fineste søndagen på en liten stund?! Meldt regn neste helg i alle fall – så denne dagen må nytes 🙂

Vi fikk celebert besøk av Tor med Hammeren i går ettermiddag, veldig moro med værskille altså. Midt ute i fjorden her er det et værskille, så det lynte og buldret som bare det på andre siden av fjorden, vi satt å så på regnet seile i forkant – mens vi kunne sitte tørre ute å se på 🙂 Jeg liker tordenværet jeg da, såfremt det ikke er så nære at det er fare for noe – liker det da også jeg – været, men ikke faren for at det kan slå ned eller skje noe helt i nærheten. Og faren for det nå er jo uansett der, slår det ned i et tre nå så….

Vi kunne naturligvis hatt litt knask til seansen med vær, men hvis du leste dette innlegget 😉 i går, så hadde vi plutselig ikke noe sånt å servere oss selv likevel. He he. Joda, det ble igjen – og det er fortsatt igjen litt.

Men nå er det en ny dag – og denne dagen tror jeg forhåpentligvis blir både morsom, fin og fullspekket av nye minner 🙂 Jeg er i alle fall klar for det som skal skje.

Frua skal snart ut på et lite eventyr, og når fruas topplokk er full av fine inntrykk og gode minner så skal du få lese om det – tror dette kan være noe for veldig mange her ute. Så bare vent litt nå, så skal du få lese. He he.

Lag deg en så fin søndag som mulig så lenge.

18 kommentarer
  1. Hei! Ja det var ei blid frue idag!! Og jeg så den svarte himmelen over Randsfjorden igår ettermiddag, og så kom noen dråper. Og solen skinner deilig idag igjen! Ha en kjempefin søndag! Nå skal jeg ta en kaffe og sjokoladem kanskje ei skive med god ost også! Klem Klem

  2. Er lommert og trykkende her i dag..så tror vi får torden…litt skyet også..men veldig varmt..Jeg liker ikke torden, og det gjør heller ikke hundene…da blir det bjeffing på bulderet…Her brant det i nærheten i natt..nede ved den gamle fabrikken…Skummelt..og vi hørte det kjørte marskiner..var i sagflisen som ligger der…så det var mye som kunne gå galt…ish..liker ikke…er skummelt nå altså..Ha en god søndag!

  3. Tordenvær er koselig syns jeg <3 Men som du sier, så liker ikke jeg tordenvær heller hvis det er fare for at det kan slå ned i hus eller noe annet som kan sette fyr på huset :/

  4. Mimremor: Blid hver dag jeg 🙂 Stort sett hele tiden, og i går hadde vi en fin utsikt mot uværet. Godt å sitte ute å se på det. Vært en ørliten runde over her i dag også visstnok, den gikk jeg glipp av. Men lommert var og er det enda 🙂 håper du har hatt en veldig fin søndag, hørtes veldig godt ut med en sjokoladebit 🙂 Klem

  5. deveny: Ikke nå lengre, men jeg var – helt klart :-)) Så lenge gemalen jobber så har jo ikke han kontroll på godtet, så en ide hadde jo vært safen, he he. Men tviler på om det skjer :-))

  6. Toini: Vært en liten skrell her også i dag visstnok, gikk glipp av det jeg – men lommert og trykkende er det enda. Leit å lese at det har brent, det er ikke noe koselig det, men når tordenværet er såpass langt unna at det ikke er fare, da liker jeg å se på. Dyra fanger nok sinnsstemningen våres, jeg digger uvær – og alle dyrene vi har hatt har ikke brydd seg, ikke Ludvik heller 🙂 Ligger rett ut om det så braker rett over oss 🙂 Glad for det. Nyttårsraketter derimot det skriker nok for mye til å overse, liker ikke den hylinga :-)) Håper dagen din har vært god så langt :-))

  7. Deilig i dag..men kjenner det er værforandring på gang..lummert og trykkende..Håper regnet bøtter ned et par dager nå :)) Kan være fint med tordenvær..men som deg liker jeg det ikke om det kommer så nært at det kan slå ned å skade noe eller noen..
   Rener med Nonstoppen er spist opp nå da… Ha en fin kveld <3

  8. annebe: Enig med deg, nå er det lett yr i lufta, ser ut som at det kanskje regner litt over Hønefoss kanten, regner med de kan like litt regn :-)) Det var igjen nonstop i sta, nå aner jeg ikke ;-)) he he. Håper din kveld er god <3

  9. frodith: Ja han surrer rundt soknet her, men har ikke gjort seg så veldig bemerket akkurat her. Bare rundt :-)) Tenk at vi skulle ø n s k e noen regndråper?! Kan ikke huske sist jeg ønsket det ;-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg