Ønske til blogg..

Hei hei.

En flunkende ny dag er i full gang. Hurra for dagen.

 Jeg har fått ryddet litt i innlegg og kategorier på bloggen, det var veldig godt å få gjort. Men er det noe jeg kunne savnet her inne på blogg så er det muligheten for å huke av et eller flere innlegg, å flytte de direkte til en annen kategori. Sånn det er nå må man fysisk innom hvert innlegg å lagre de på nytt i en annen – ikke sant?! Håper det, ellers har jeg brukt lang tid på noe som kunne gått vesentlig fortere. Hehe. Håper en slik funksjon kan komme!

Uansett, her i brøtte er også dagen i gang, for gemalens del er det en veldig god dag, for min del?! Ikke helt. Ikke enda i alle fall, det startet med litt krøll i går, som måtte bli med videre til i dag. Håper at det ender med denne dagen, men noe sier meg at dette nok vil følge meg en stund.

Jeg er en av dem som blir bittelitt mutt over krøllball jeg ikke får gjort noe med. Krøllball som jeg er veldig gira på å få ordnet, men som jeg må vente på både klokka og andre mennesker for å få ryddet opp i. Jeg blir utålmodig, der var ordet. Utålmodig over å få ting i orden igjen, da helst i går. Er vel neppe alene om dette heller kanskje?

Denne andre her er i alle fall ikke utålmodig. Som du ser hjalp det på med litt regn, plenen er allerede grønnere igjen. Det hjalp på med en dusj, mens jeg allerede savner den gode varmen vi hadde – ok, like varmt som de varmeste dagene behøver det ikke bli, men litt varmere
– blir vi noen gang fornøyd? He he.

Jaja, mens dagen går kommer det igjen til å skje ting rundt oss, så det kommer nok mer fra frua litt senere i dag. Lag deg en så fin dag som mulig så lenge.

#blogg #alaskanmalamute #malamute         

20 kommentarer
  1. Det har eg og savna! Etter at eg satt for en stund siden og flytta ca 120 innlegg ga eg opp :p Hehe, fint om blogg.no ser dette! Hva om vi sender Mail med ønske?
   Er forresten like utålmodig selv 😉

  2. Skjønner du fikk ryddet opp i går..og høres ut som tungvint ja..men det beste er jo å legge det i riktig kategori med gang..vettu..hihihi…Ha en god ny dag!

  3. God morgen 🙂 Et flott innlegg som vanlig 🙂 Ludvik koser seg. Han er fin <3
   Jeg skal til tannlegen i dag, og gruer meg 🙁 Jeg har ikke særlig tannlegeskrekk, bare litt...?
   Ønsker deg en fin dag <3

  4. Doc&Dask: Kjente virkelig på det i går ja, hvor enkelt det hadde vært om en slik funksjon var tilgjengelig :-)) Vi får håpe dette blir sett, eller som du sier – at vi mailer litt ;-)) Off ja, jeg eier ikke tålmodighet når jeg må vente på noe eller noen. Jeg er klar :-)) he he he.

  5. kaosverden89: Ja det er jo det, var greit å få ryddet opp i innleggene og kategorier 🙂 Fjernet en kategori og endret en :-)) Blir så bra <3 Nyt dagen din 🙂

  6. deveny: Takk for det, litt av en jobb – men jeg lagde den vel egentlig selv ved å tenke litt for kort i februar 😉 he he. Angående for mange kategorier som nå ikke er nødvendig :-))

  7. Alltid godt å få ryddet litt ja 🙂 Kjempeflink er du 🙂
   Jeg holder på med storarbeid på bloggen min. Jeg går igjennom absolutt alle innlegg for å rette opp. Der hvor jeg ser jeg har lånt situasjonsbilder f.eks. fra Ole Brumm Livsfilosofigruppe på facebook setter jeg inn link til der hvor bildet er lånt. Plutselig kan det være noen som går igjennom bloggen for å se, man vet aldri.
   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂
   Purr, purr, fra Toril og kattene

  8. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Veldig greit å rydde litt i innlegg, kategorier og alt sammen 🙂 Husk å ha tillatelsen i orden også da, velmenende tips 🙂 Jeg tar alltid alle bilder selv, så slipper jeg å tenke på opphavsrett og den typen ting. Håper dagen din er så god som den kan bli :-))

  9. Kunne vært fint å ordna litt i sånne kategorier..men har ikke prøvd på det heller..men kan kanskje lage et par nye..men så blir det liksom ikke til at jeg orker å styre med det :)) Her kjennes det lummert ut nå for jeg er helt “klam “.. Koselig bilde av fin hund :)) Ha en fin kveld <3

  10. Krølll skapt av andre, eller som er avhengig av andre for å løses er ikke så greit 🙁 Men håper det øser seg fort for deg likevel 🙂

  11. annebe: Ja det var allright å rydde litt, før det ble for mye å rydde. He he. Denne bloggen er jo ikke så gammel – men den blir det. He he. Lummert og regn her, av og på torden 🙂 en kosekveld inne 🙂 Håper du har en finfin en <3

  12. frodith: Ja det håper jeg også, aldri hatt så inderlig sterkt håp som nå, får håpe ordtaket stemmer – at alt løser seg for snille jinter :-)) Håper du har en god kveld, og at tingene hos deg har funnet løsninger :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg