Det nytes ikke akkurat nå..

…Det er for mange ting som skjer nå, noe positivt – bevares, alt er jo aldri helt svart. Gemalen er blid som sola, noe jeg kommer tilbake til i et innlegg for seg selv om en stund. Men det går som alltid her i livet litt opp, og litt ned. På det generelle liker vi det jevnt flatt her i brøtte. Stabile fine forhold, dette er visst ikke helt dagene for det. Nå er det bittelitt turbulens i hverdagen, og det er ikke ting herr og fru får gjort noe mere med enn det vi har gjort. Nå må det bare ventes, og det er ikke frua videre god på.

Å vente på noe, noen og alltingen. Utålmodig…

I dag startet også arbeidet på tomta foran oss, snart kan vi takke farvel til den vakre utsikten vår også. Fjorden blir adskillig mindre når det kommer en firkanta funkis kloss foran, hustype kan jo ikke naboer gjøre noe som helst med. Huset er sikkert fint nok, bevares – de som skal bo velger sitt hjem, og slik må det jo være – men alle kan ikke like andres hus. He he, hvordan skulle det gått?! Hehe.

Så det skjer litt uansett hvor en snur seg hen, får bare prøve å bli med bølgene så godt det går. Krysse alle labber for at alt går i orden, og at huset blir finere enn bildene i hodet. Ikke negativt ment, ganske sikre på at det blir så bra som det får blitt =))

Lag deg en så fin kveld som mulig, i morgen er det en ny dag.

12 kommentarer
  1. Så kjedelig! Men man er som regel forberedt på det, når man kjøper et sted med åpen tomt foran…Vi så etter hus som det ikke kunne komme noen bak, eller foran..Er så kjedelig når ting plutselig ikke er som det var! Men det kan jo hende det blir super fint da…må ha det i tankene…men..blir vel også mye bråk fremover nå da….isj…Du får holde ut! Ha en god kveld!

  2. Doc&Dask: Det vet vi at vi får, fine naboer med Malamute dame. Vi gleder oss alle til løpetid 😉 he he he. Tror det går finfint, Ludvik bryr seg enda ikke stort om sånt, men kanskje – når en på egen størrelse kommer i omegn :-)) Får se. Hehe.

  3. Toini: Vi har nok bare vært bortskjemte disse 6 første årene, visste at det mest sannsynlig ville komme hus der, og det blir nok så bra som det får blitt :-)) Vi har ingen på to sider, så valgte så likt i tankegangen som dere som det var mulig ;-)) Håper kvelden er god 🙂

  4. De fleste ville jo ha følt det som et tap at en del av utsikten til vannet ble borte…Så er vi ikke alene her i verden og noen ganger må vi svelge noen store eller små kameler. 🙂

  5. Huff altså, fikk virkelig flashback her nå. Jeg fikk nye naboer i splitter nytt funkishus før jul. Og det var ett år med mareritt før det, i form av bråk, støv, bråk, bråk…osv. Til og med om nettene. Og jeg har soverommet mitt mot det nye huset. Så da fikk denne dama nok og ringte politiet. Bygging må vi bare godta, men de trenger jo ikke å holde på om nettene liksom. Og det ble stille om nettene, men naboen, han kunne ikke skjønne hvorfor jeg hadde ringt politiet? Huset hadde jo vært tomt fra 21 tiden den kvelden. Jaja, svarte jeg, han kunne jo ringe politiet selv og høre hva de hadde å si om saken. Og det gjorde han. Det viste seg at arbeiderne, som ikke var norske, jobbet litt nattarbeid. Herdet betong osv. Det ble jo stille da, etter politiet var på besøk. Men virkelig unødvendig å holde på sånn. Jeg og naboen ble venner igjen vi, og nå når det er ferdig, har jeg mistet sen kveldssol og solen i gårdsrommet varer heller ikke så lenge. Men så lenge naboen er grei, er jeg fornøyd 🙂
   Masse lykke til….blir nok bra til slutt…på en måte <3
   Klem <3

  6. karidansen: Akk ja, vi visste det ville komme – men leit er det nå lell. Mister den ikke helt da, det skal sies. Og sola får vi beholde. Så det er aldri så gæli at det itte er godt for noe :-)) Finnes kjedeligere ting.

  7. Eva: Ser utfordringene ja. I løpet av de 6 år som har gått siden vi bygget så har vi måttet tåle mye unødvendig. Bygge må man, men ikke første juledag, netter, påske, og til alle «egoistiske» tider av år og døgn. Nå har vi også soverom mot denne tomta, så slipper både hane og vekkerklokke 😉 men det blir nok bra. Får beholde sola, og får fine naboer. Mesteparten av fjorden må vi nok opp for å se, men lell. Ikke dette som bekymrer mest om dagen, tross alt <3 Finnes kjedeligere ting 🙂 he he. Godt det ble bra der du er. Det er det beste <3 Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg