Tankespinn og virvelvind..

En ny dag er i gang, det nærmer seg langfri for gemalen om få timer, og en helg med variabelt vær- er det spådd da i alle fall.

Gårsdagen besto i mye uro rundt frua, og denne dagen har heller ikke vært av de beste på den fronten. Når maskina parkerte i går så det slik ut, bare stein, så det er jo slettes ikke snodig at det bråker en del 😉

På den andre siden tenker jeg bittelitt over at siden det foregår en del i topplokket om dagen – så er det kanskje greit at det foregår litt rundt her også?! Helt andre ting å «legge» topplokket i på en måte. Når kvelden falt på i går så tenkte jeg litt over det, og at jeg faktisk tror jeg har litt godt av at det bråker litt rundt meg. Men klart jeg kan styre meg for lyder av steinblokker mot metall og henger for bortkjøring, før morgenrushet av biler på vei ut av feltet har begynt om morgenen.

Mens jeg satt her å filosoferte litt i går kveld kom himmelen veldig godt frem når alle buskene nå er borte. Jammen er det fint utover her altså, det synes i alle fall vi. He he.

Trøster oss med at hele utsikten blir fortsatt å nyte fra andre etasjen, selv om det kommer hus. Hus har vi visst ville komme hele veien, vi har bare vært bortskjemte med at det ikke har skjedd noe på den tomta før nå, 8,5 år etter vi kjøpte tomta vår. Hehe.

Rett som det var fikk jeg besøk på pleddet mitt på terrassen, en liten luring tok en liten pause på meg før den flakset videre. Ikke så ofte jeg blir brukt som pauserom, så tar til meg det som er. He he. Kjekt å kunne være til nytte for en sliten stakkar. Hehe.

Fin liten fyr det tenker jeg. Pussig at jeg har for vane å tro at alle fugler og insekter er hannkjønn?! Hehe. Skulle nesten tro jeg var guttegæærn. He he.

Ja ja, i dag tenker jeg å lese videre i den kjempefine boken jeg holder på med, så fort den er lest ut vil jeg dele den med deg, tipper den kan lande veldig høyt oppe på en topp 5 liste over bøker å lese i sommer. I sommer ja, holder du kanskje på med å finne ut hva årets ferie skal bestå av? Jeg har et veldig godt tips til deg. Om du har små selv fra 4 år eller eldre, har barnebarn eller rett og slett har lyst til å oppleve dette her selv eller med en venn?!

«En Reise i Mummidalen» kan varmt anbefales av frua. Jeg fikk ta med meg min mor på denne opplevelsen av en utstilling på søndag og vi ble ikke skuffet noen av oss. Dette var Londons mest besøkte attraksjon i 2017, det er vel fortjent om dette kan bli Norges mest besøkte i år! Virkelig en opplevelse, enten man er Mummitroll fan eller ikke, utrolig godt satt sammen og veldig realistisk.

Men det første først kanskje, dagen i dag. Nå skal jeg finne boka mi og rømme litt vekk fra alle tanker jeg ikke får gjort en døyt med, mulig jeg sovner en liten dupp til først 😉

Lag deg en så fin dag som mulig.

30 kommentarer
  1. Ja det er nok greit at det skjer litt rundt en..men veldig kjedelig…særlig nå når det er lysere tider,og tid å sitte ute…også skal du sitte ute å se og høre på bråk! Uff..kjedelig….Så koselig besøk…eller…er det en møll?! tror ikke det…ser nesten ut som en svermer av noe slag…Du får lage deg en fin dag!

  2. God morgen 😀
   Tankene kommer snikende de – så kan man tenke litt på de og kanskje sortere bort litt og legge til side 🙂 Tankespinn…………..
   Kos deg med boken og ha en flott dag!
   Her har endelig regnet kommet 😀
   Så da er hagen min superglad!!!

  3. Toini: Ja ja greit da 😉 he he, du har så rett – men i dag småregner det foreløpig, så da sitter jeg på andre siden av huset =)) Aner ikke hva jeg fikk besøk av jeg, det der er du mye bedre til enn meg, syns alle er en flott fyr jeg, ja minus flåtten – hi hi hi, det er ikke en flott fyr 😉 Håper dagen er finfin rundt deg =))

  4. Etdiktomdagen: Helt sant, det er sånn det er – og jeg liker sene kvelden til å sortere, fineste tida på døgnet det, stille =)) Regner her også nå, mellomting av yr og regn, men ser at det nok kommer mer snart. Finfin lesedag =) Kose deg masse med dagen din du også =)

  5. deveny: Får tro det, meldt enda mer vær – håper de fleste slipper unna orkanen som er meldt, ukoselig når det er anbefalt å holde seg inne mange steder, glad jeg kan velge det selv, foreløpig hvert fall – men det blåser godt så synes nesten synd på de som jobber og bråker ute her i dag 😉

  6. Bedre med litt kaos/bråk rundt seg enn i topplokket syns jeg….men det kværner liksom rundt der uansett om man prøver å kutte ut halvparten av tankene.. :)) Nydelig himmel og fin lite “FYR”..hehe.. Fin dag videre til deg..håper du slapper av og koser deg med boka..til tross for forstyrrelser og bråk :))

  7. Cathrine Ruth: He he ja =)) Tøff fyr, jeg har ikke vært i Finland, men dette er nok det nærmeste man kan komme originalen. Satt opp i fra London, veldig veldig god utstilling for både små OG store =))

  8. annebe: Det har du helt rett i, må prøve å luke vekk at alt foregår sammen så totalen blir litt mye om dagen, jobben må gjøres, så kan ikke si noe på det =) Men kanskje jeg skal være glad for at det skjer akkurat nå, så jeg blir avledet litt fra alt det andre som skjer <3 Nyt dagen din =))

  9. Blir deilig når det blir stille igjen. Her hadde vi x antall år med sprenging minimum 2 ganger pr dag hele uka, under oss. Men så har vi fått verdens flotteste jernbanestasjon også. 😛 Fryseboksen som jeg kaller’n. Det BLIR stille etter hvert. 😉
   Lag deg en uforglemmelig dag. 🙂

  10. Kristins hverdagsblogg: Blitt en vane etter 6 år. He he, vi var hus nr 3 på feltet her, så siden den gangen har det vært bråk og flere hus kommer til, men om noen år til blir det vel stille =) Mangler et hus rett over veien sånn i umiddelbar nærhet. Blir nok bra alt sammen, håper jeg =) Håper din dag er god også =))

  11. Jeg så snappen din, og jeg forstår deg kjempegodt det med bråket. Her rett utenfor stuevinduene våre holder de på å bygge 5 boligblogger på nabotomten. Gravemaskiner, snekring, boring og lastebiler bråker fra tidlig morgen til ettrmiddagem, og noen dager til ca. kl.19.30 om kveldene 😮 Du skulle ha hørt da de spuntet i janaur 😮 Hjelpe meg for et bråk. Hele huset ristet.
   En onsdagskveld kom en av arbeiderne og banket på vinduet. Han lurte på om vi ville ha ørepropper. Den onsdagskvelden satt mannen min og jeg og spiste middag med ørepropper i ørene. Romantisk 🙂 Ha, ha, ha 🙂
   Så kjempefin bilde av himmelen 🙂
   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂
   Purr, purr, fra Toril og kattene

  12. Toril sin hverdag med musikken: Kan bli litt voldsomt innimellom, men nå er vi på 6 året med bråk rundt her – så vi greier nok litt til. Et par år til nå så roer det seg vel ned =)) Tenker dere hørte det godt da ja, men fint med en romantisk ørepropp aften?! Gemalen her tror jeg muligens ville kunne satt pris på det også 😉 he he he… Håper du har hatt en fin dags ferd mot kveld så langt =))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg