Tenker på Hellbillies..

Categories Alle dagene..

En liten «Ode til» helt i starten av fredagen. En ny helg står foran våre dører, klar til å slippe fri når vi gliser dagen velkommen. Nei så poetisk start, og fortsettelsen blir ikke «dårligere» den heller. He he.

Nok en fin solnedgang ble knipset i går, med dette fine været viser naturen seg fra en uimotståelig side må jeg si. Kan ikke se meg mett på dette her, men – etter at det nå ble satt i gang bygging på tomta foran oss så forsvant jo alle busk og kratt, med det kom noe annet frem – midt i glaninga, ei gatelykt.

Nå er jeg jo fan av «Hellbillies» fra før, vært det helt siden onkel spilte plata «Sylvspente Boots» i pickupen sin når den plata kom – og dårligere blei det jo ikke da når denne gatelykta er nesten uungåelig å få med på alle bilder som nå tas fra terrassen. Valget står mellom hustak – eller gatelykt – jeg velger gatelykt, for anledningen står denne mørk nå om kveldene, sammentreff?! He he.

Men med det da så nynner frua nå hver eneste kveld andre verset av «Den finast eg veit»

«I granskande skin frå ei gatelykt, æ ‘kji alt like trygt.
Og spør du meg no, bi eg heilt i beit: Koffår den finast eg veit?»

Ikke den verste låta å nynne på det en sommerkveld eller tjue. Men, når huset foran oss en dag står ferdig så forsvinner gatelykta fra fruas utsikt, vel, mye av utsikten forsvinner faktisk – så hvordan blir det da?! He he he. Åh, det finnes nok flere muligheter.

Så i natt velger jeg nå å sende en liten «ode» til Både «Hellbillies» OG utsikten. Begge gjør frua glade, men «Den finast eg veit» er nå gemalen. Kliss, klass.

God natta verden 😉

#hellbillies #musikk #tanker #tekst

12 kommentarer

12 thoughts on “Tenker på Hellbillies..

 1. Flotte bilder…jeg forbanner alle disse ledningene som ødelegger bildene mine.. så forstår deg… men blir jo fine bilder uansett…

 2. Hellbillies er en av mine favorittgrupper også, og sangen: “Det finaste eg veit ” er en kjempefin sang. Utdraget fra sangen du har skrevet passet jo kjempegodt til bildet ditt 🙂
  Kjempefine bilder du har tatt 🙂 Tenk så forskjellig solnedgang fra gang til gang da?
  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: He he :-)) Vært på utekonsert med de noen ganger, vært både heldig og uheldig med været. Mindre stas når alle har paraplyer, men moro er det jo lell :-))

 4. Toini: Takk for det :-)) Ja nei ledninger er ikke noe moro – hver gang vi stopper for at jeg vil ha bilde av Mjøsa så er det støtt noe i veien. He he, men en gatelykt syns jeg er bedre enn masse hustak og fasader, tross alt 😉 he he.

 5. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Veldig fin låt, og det verset pipler frem når gatelykta står midt i glaninga, he he :-)) Men da var den jo godt for noe da 🙂 Solnedganger kan være utrolig flotte de 🙂 Koselig å få med seg 🙂 Håper din dag er god :-))

 6. Orkidedatter: Takk for det <3 Ja begge har mange gode låter :-)) Innleggene kunne vel blitt veldig lange om en tok med alt en kunne tenke på for hver gjenstand en ser. He he he :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *