En dag i storbyen..

Categories Alle dagene..

Nok en fin dag nærmer seg kveld. Hurra for sol og sommer som er med der en er sier jeg bare. Hehe.

Kveldene her inneholder kortspill som fast takst, og kvelden i går var intet unntak. Vi spiller 31, og for den som kjenner det spillet så er 2-ere det mest ukoselige kortet å få på hånda. Derfor passet svigerinna til gemalen på å gi han riktig så mange av dem. Sånt blir det gode latterkuler av, kan vel nesten tro at alle har fått trent magemusklene disse dagene. Seint blir det også – men det er jo ferie 🙂 H e r l i g.

Varmt er det oppå her også, så når vi våknet i dag var 3 allerede oppe, svigerinna var riktignok ikke oppe, for henne ble det for varmt på morgenen så hu fant vi igjen på solsenga ute. Svoger pakket fuskesaker mens svigermor var over alt som hun pleier. He he.

I dag var det avreise for 50% av oss, så det ble pakket sammen før alle sammen reiste til Lillehammer og hadde noen gode timer sammen der.

Fra Mesnaelva.

Vi spiste en herlig middag på Mølla, trasket gågata opp og ned etter en urmaker jeg måtte se to ganger etter (klokka mi hadde stoppa) svoger fikk shoppet seg litt klær – og vi tok timene helt med ro. Etterpå satte vi oss ved Mesnaelva og koste oss med hver vår softis før vi måtte sette nesa mot togstasjonen så de rakk toget sitt til Gardermoen.

Gemalen, svigermor og jeg peilet oss inn på fjellet igjen, kun et stopp for mer brød, og noe godt til kaffen.

Nå er dette i magene også – så nå er det jammen mye godt i oss.

Kjedelig at de måtte reise nordover igjen, men vi får håpe at vi alle sammen kan samles oppå her igjen snart – dette var virkelig en kjempetrivelig helg.

Håper dine dager har vært like gode, i morgen reiser vi hjem igjen for noen dager, før vi reiser opp igjen hit.

#fjelltur #ferie #blogg

12 kommentarer

12 thoughts on “En dag i storbyen..

 1. Nammm..de kakene der kjøper vi ofte når vi har lørdagshandel..og noen ganger andre dager også..hihih…Lillehammer ja…Sønnen bor jo der nå..men er her nå og jobber…skal opp igjen og gå mer på skole til høsten..Det ser forresten ut til at vi må gjøre om ferieplanene her i huset..moren til Bjørn ble lagt inn på sykehus..Er ikke noe alvorlig, men vi må kanskje være litt korter borte, og da blir det for langt å dra til nord…Så vi er i tenke boksen om hvor vi drar….Dere må kose dere og ha en god kveld! God tur hjem igjen også!

 2. Så kjempekoselig da 🙂 Lillehammer er en kjempefin og koselig by. Har vært der flere ganger selv.
  Nam :p De kakene der så kjempegode ut 🙂
  Kjempefine bilder 🙂
  Ønsker deg en kjempefin mandagskveld, og ei kjempefin og god uke 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

 3. Toini: De var veldig gode 😉 Nå henger jeg veldig etter på blogg, men tar seg vel opp igjen i løpet av ettermiddagen på tur hjem. Skal hjem igjen noen få dager før vi reiser opp igjen :-)) Det var jo veldig leit at dette skulle skje dere nå da, aller mest henne. Håper hun kommer på bedringens vei veldig snart <3

 4. frodith: Ja det var trykkende varmt, men en veldig koselig dag :-)) Siden disse 50% bor i Nord så er det dessverre ikke alt for ofte vi får til flere dager sammen, så dette var innertier :-))

 5. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Ja det var en veldig fin dag, men trykkende varmt nedi der 😉 hihi. Henger litt etter på blogg, men håper du har fine dager :-))

 6. Skogens Sønn: Javisst, det var fryktelig varmt mellom husa og på asfalten, dette er sommeren over alle somre 😉 Koselig å rusle gata opp og ned i en flokk 🙂 Blir mye moro av det også :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *