En litt spennende dag..

Categories Alle dagene..

For oss, en ny og like heit dag er i gang, jeg greier fortsatt ikke å klage på hverken denne sommeren eller varmen, men akkurat gårsdagen var litt lei.

Du kjenner sikkert til hvordan lufta er rett før tordenvær setter inn, det blir trykkende og lommert som vi sier / klamt. Sånn var det her nærmest i hele går. Håper det ikke blir riktig så trykkende i dag. Jeg liker varmen, men ikke trykk. Hehe.

Jeg labber rundt her i mine nye kippere, fortsatt like fornøyd med dem – kjenner faktisk at de gjør en forskjell på foten. Forstår litt bedre nå hvorfor disse har rast oppover på favorittlisten over arbeidssko for den som går og står mye i sitt virke, desto mindre forstår jeg hvorfor ingen butikker synes å ha de inne….

Gikk du glipp av innlegget men syns de hørtes fine ut så kan du lese mer H E R =) Innlegget er ikke sponset på noe vis, jeg ble selv tipset om de, så sender kun tipset videre i den store bloggblokka her ute..

Dagen i dag er bittelitt spennende for oss, gemalen er avgårde etter litt mer materialer til hobbyrommet og litt ute. Det er kanskje ikke så veldig spennende, det som er litt spennende for oss er en samtale jeg skal ha litt senere i dag. Vi savner fortsatt Ludvik-en vår, han er på ingen måte glemt eller stuet vekk i hoder og hjerter, men vi må videre og nå er vi i gang med prosessen mot den neste pelsvenn i brøtte.

Kjenner at det føles veldig riktig, og praten går allerede livlig rundt det. Vi slentrer videre, det føles greit og vi gleder oss til det som forhåpentligvis kan skje i løpet av høsten. Spent på samtalen senere i dag. Du skal nok få lese om det i kveld.

12 kommentarer

12 thoughts on “En litt spennende dag..

  1. Ønsker deg en fin dag. Det blir spennende å følge dere fremover når dere skal skaffe dere en ny liten tass. Jeg hadde nok også skaffet meg ny hund om noen av våre to skulle omkommet. Det blri tomt uten disse pelsdottene. Jeg savner dem begge innmari nå som jeg er på ferie uten dem og gleder meg til å komme hjem til dem. Jeg forstår sorgen og savnet deres meget godt. Men jeg har stor tro på at det vil hjelpe dere enormt med en ny hund, selv om den ikke kan ta Ludvik sin plass i minner og i hjertet. Men vi fleste har jo plass til mange i våre hjerter, da vi har spesielle plasser for de som ikke er blant oss lengre. Jeg bærer selv å en hund i mitt hjerte, selv om det er mange år siden han forlot oss. Jeg glemmer han aldri <3
    Klem fra Danmark <3

  2. Åååååh, så herlig, jeg skjønner du gleder deg. Klart Ludvik alltid vil være i hjerte<3 lykke til<3 gleder meg til å høre videre, så spennende:)), og veldig glad på dine vegne<3ønsker deg en kjempe fin dag:))

  3. poesimylife: Kjenner på akkurat det du skriver <3 Vi har plass til mange i hjertene våre, skjebnen er ubønnhørlig til tider <3 Håper dere har en ny herlig dag i Danmark :-)) Klem

  4. Orkidedatter: Vi gleder oss veldig <3 Ludvik er med selv om vi som alle andre som mister må tusle videre 🙂 Det er ikke «bare» å finne en ny venn heller, men prosessen er i full gang :-)) Håper du har en like herlig dag <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *