Etter regnet kommer solen frem igjen..

Categories Alle dagene..

Hei og hopp 🙂 En finfin søndag er i gang, litt trå start for frua i dag også – denne gang har været en del av skylden, men det gjorde så godt å få en rotbløyte i naturen.

Ja for jeg liker vær jeg jo, men ikke kroppen – og sent i går kveld slo det til for «fulle mugger» her. Det virkelig bøttet ned i nær hele natt. På et tidspunkt var vi bittelitt bekymra for om tordenværet skulle slå til også, vi hørte litt buldring og så en skikkelig bred og fin «blitslampe» og ble ventende for å se om det ble mer ut av det – noe det heldigvis ikke ble. Litt utpå skjønte vi at vi ikke var alene om å følge med på dette her, men det ble med ett lyn, to buldringer og masse masse varmt regn, helt herlig, ventet til vi var så sikre en kunne bli på at det ikke ble noe mer enn regn ut av det – slo på takvifta og sovnet som noen steiner.

Det er lenge siden jeg har sovnet til lyden av regn nå, selv om det var like varmt ute. Må igjen nevne at vi har blitt veldig veldig glad i den takvifta vår altså, den har nok reddet noen netters søvn, og forleden dag hentet vi også frem a/c-en på hjul som vi kjøpte for noen år siden. Anlegget i huset her liker nok best vintre det gitt, ikke slike hetebølger som kort summerer hele denne sommeren. He he.

Uansett, naturen har fått noen liter vann, avisene rapporterer ikke om noen hendelser av uværet i tørken, mens vi sendte en melding til byggherren foran oss da det øverste bjelkelaget først vinglet i vinden, så klappet sammen. Det skjedde litt lokale greier som opptok oss utover ettermiddagen – men ellers var dette bare helt supert. Håper det hjalp litt i naturen dette her, burde vel kanskje regne i dag også..

Siterer første vers i en låt jeg liker veldig godt. Den beskrev det så fint i dag – for nå skinner sola som bare det igjen.

Vi blei ikke våte, men en tekst kan jo fortelle så mangt, om en leser mellom linjene, tenker litt – og det har vi gjort mye av her de siste ukene. Og i dag skal vi ut på tur. Vi skal forhåpentligvis få hilse på mange voksne, og en del små hunder. Vi starter for alvor prosessen mot en ny «partner in crime» om en stund, et nytt firbeint familiemedlem.

Det er noen sommerfugler som kravler rundt i magen min i dag, det er litt spenning, en forventning eller tre, et lite håp og vissheten om at det blir en veldig koselig stund der fremme. Dette blir vår dag i korte trekk. Håper du også får en god en.

#musikk #tekst #hund #blogg

14 kommentarer

14 thoughts on “Etter regnet kommer solen frem igjen..

  1. Masse lykke til i dag og i prosessen<3 det blir både interessant og koselig. Håper virkelig på det beste for deg, og at du snart har en firbeint kompis hjemme igjen. Ønsker deg en super fin dag med mange «øyeblikk»<3 klem:)

  2. stavangerinmyheart: Ja det er noe med det, for min del kunne det regne hver eneste natt, så kunne sola komme frem på dagen 😉 he he. Ha en herlig dag 🙂

  3. Her tordnet og lynte det en lang stund i går kveld. Jeg satt ute på terrassen og bivånet showet 😀 Har ovrbygget en del av terrassen 🙂 Det renset godt opp i lufta med det regnskyllet som kom. Men jeg har sovet godt i natt, og ikke hørt noe mer av været 🙂
    Ønsker deg en strålende dag i dag <3

  4. Eva: Det er veldig fint å se på, jeg digger det. Men akkurat i går er jeg glad det ikke ble mer, må noe mer regn til først 🙂 Håper dagen har vært veldig god <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *