Utflukt med shopping, parfyme og fly…

Categories Jernbanefrua deler av seg..

Ikke sponset, men inneholder produktbilde.

Det har vært noen travle dager for oss i brøtte, og i dag pakker vi sammen snippsekkene å reiser til fjells igjen. Noen få men latere dager venter oss i fjellheimen – kjenner det skal bli veldig godt.

På søndag fikk vi en del mil på «baken» for å hilse på en hel del herlige firbente, det var en herlig men lang dag – og i går satte vi oss igjen i bilen for en dag hos nabolandet. Der var vi slettes ikke alene, grunnet meg kom vi oss ikke avgårde før litt senere enn planlagt, så da gikk det som det «måtte» gå da og vi gikk i kø nær sakt over alt.

Det er et «opplegg» som passer oss veldig dårlig grunnet skrottene våre, og det gikk jo da også rimelig smått alt sammen. Men frua kom hjem igjen med en ny genser, en ny deilig strikkejakke og jammen ble ikke en parfyme med hjem også.

Frua har det med å ønske seg innom parfymeriet der borte, snuse litt og notere seg noen emner for ønskelister i løpet av året – ja sett at en fortjener noe da. He he he. Gemalen fant tidligere i år ut at frua muligens har en «fetisj» for «leppegreier» som du kan lese mer om H E R =)) mens jeg nå begynner å forstå at den eventuelle «fetisj» også omhandler parfymer?!

Jeg er nok en smule svak for dufter, og jeg begynner å få en fin samling, det synes kanskje mest og best på Instagram kontoen til frua, har delt noen av dem der – men jeg tok meg i går i å bruke en smule tid på parfymene. Ikke tenkt over det før, men jeg tok meg i å vurdere toppnoter, fotnoter og vurderinger over hvorvidt den passet meg sånn eller sånn, ingenting slikt ramler på tilfeldighetene når det gjelder meg – det er det lenge siden jeg forsto, i veldig mye skal det være en helhet og ikke hverken et kanskje, eller en plan B.

Gemalen er den mest tålmodige sjel når det kommer til fruas sære interesser, jeg tror i grunn at han liker det?! Han er i alle fall veldig fornøyd med konklusjonene. He he he.

Når vi omsider kom over igjen på Norsk jord og nærmet oss Hadeland stoppet vi inntil Gardermoen. Der stoppet vi akkurat i tide for å kikke på ettermiddags trafikken – mange fly tok av mens vi sto der å filmet, første gang vi har stoppet der men det var jo litt moro å se alt fra småfly til større doninger ta av og seile mot det blå. Ja ok – en del skulle til Bergen og så videre. He he.

Nå står vi altså på farten til å «ta av» selv, men lette skal vi nok ikke, ikke bokstavelig i alle fall selv om nesa er rettet opp i høyden på fjellet.

«Cabin crew take place for takeoff» Eller som Jernbanefrua helst ville sakt det. «Ta plass, dørene lukkes…..»

#utflukt #shopping #parfyme #leppestift #michaelkors #ikkesponset #fjellet #blogg

22 kommentarer

22 thoughts on “Utflukt med shopping, parfyme og fly…

 1. Ei_heks: Ja det er jeg enig i, og det er viktig. For vår del må vi ikke fjorten dager til syden, tar heller ekstra vare på hverdagskosen – også i ferien <3 Så nå tar vi noen dager på fjellet for å slappe av de siste dagene i ferien som ikke ble som planlagt likevel <3 Håper du også har en herlig uke. Klem klem 🙂

 2. Så fine kjøp du har gjort:)) du fortjener det beste på den der ønskelista di tenker nå jeg slik jeg «ser»deg utifra her inne<3 Den fruenesa di har god sans og virkelig sans for å ta vare på «øyeblikkene». Litt å lære av deg jeg, jeg øver... leser din blogg for å bli i inspirert, takk<3 Kos deg og dere oppi fjellheimen, så nydelig å ta livet med ro, nyte hverandre og lov meg å sanse også da, både inne og ute;)). Ønsker deg en herlig tur og en fantastisk dag:))

 3. Orkidedatter: Veldig fornøyd med de kjøpene ja <3 Men du er nå alt for snill, fortjener sikkert ikke halvparten, he he. Kan jo være passe trollete også vettu 😉 Å ta vare på øyeblikkene har jeg lært meg etter flere år i «varmen» den der nede. Noe man lett kan ta for gitt om en ikke virkelig har kjent hvordan det har og eller kunne vært 🙂 Vi nyter, og det håper jeg inderlig at du gjør også :-)) Klem fråm fjell fjolset. He he.

 4. Høres ut som en kjekk shoppingtur over grensa 🙂 Og jeg har merket meg at dufter er noe du har sansen for ja 🙂 Selv har jeg to dufter i min hylle, og de har jeg til de er brukt opp. Synes det er vanskelig å finne nye dufter som passer meg, så er glad de varer en stund 🙂
  Kos dere masse til fjells, høres herlig ut <3

 5. He he he, du da frua:)) jeg elsker når folk kan bli litt trollatt for det tenker jeg bare er i beste mening med glimt i øyet og man får ikke mer gøyalt enn hva man lager sjøl, he, he…ha en trollette og fjell fjollsette kveld:)) herlige deg, kos deg masse<3

 6. Jeg hadde trengt en parfyme jeg…men har tydeligvis ikke den fetisjen..hihihi…for her går det i gamle jeg har liggende…for å bruke opp…Håper du hadde en fin dag! Stilig bilde av jegerflyet…

 7. Eva: Det har vært noen fine turer i det siste, men en tur over grensa er jo veldig koselig samtidig. Handle inn mat og litt diverse :-)) Det er nok en treningssak det med parfymer også tror jeg, og nå vet jeg med meg selv at jeg bruker tid på det. He he. Jeg bytter på å bruke de, en parfyme i noen dager før jeg bytter til en annen, på den måten «dovner» ikke nesa av en spesiell :-)) De varer helt klart en stund 🙂 Håper du har en herlig dag så langt <3

 8. Orkidédatter: Hihi :-)) Kan nok være litt av et troll ser du, syns av og til på bloggen også det. He he. En får ikke mer moro enn man lager selv nei, så da gjør jeg det 😉 Håper du har en herlig dag så langt <3 Nyt den :-))

 9. Toini: He he he, skal jeg høre litt mer inngående på det gemalen sa der, å ta det med meg i noe annet så har jeg nok en del særegenheter. En god del innenfor farger og dufter. Fint å bruke opp det en har også :-)) Håper du har en herlig dag så langt, nå henger jeg etter med å lese blogger igjen. Denne sommeren har tydeligvis vært en god en så langt :-))

 10. Et flott innlegg 🙂 Ja man trenger vel en del og duft og farge på leppene. Selv er jeg ikke så opphengt i dette.
  Fine bilder 🙂 Håper at dere fant en liten firebeint venn i blant de dere var å så på 🙂
  Ønsker dere en fin kveld, Kos dere på fjellet <3

 11. poesimylife: Trenger å trenger 😉 hihi. Det er vel en av mange interesser man unner seg tenker jeg :-)) Noen liker det ene og en annen noe annet 🙂 Vi fant veldig mange firbente flotte venner der, men om det blir en liten nå eller ved neste kull vet vi ikke enda <3 Håper du har fine dager også etter ferie <3 Nyt dagen :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *