En reise i Mummidalen #2

Categories Sponset..

…….Og det er helt sant.


 I juni fikk jeg ta denne turen, og jeg har fortsatt inntrykkene såpass løst at jeg kan ta de frem å kjenne på de.

Dette innlegget er ikke sponset, men siden turen var det så føler jeg for å publisere litt rundt denne utstillingen igjen – for nå har jeg sett at den vil vare enda litt lengre – frem til 23. september, så det er ennå ikke for sent å få med seg denne herlige turen – Les gjerne omtalen min fra denne dagen “En Reise i Mummidalen”


Denne helgen, ja akkurat – denne helgen er det MUMMIBURSDAG på Hadeland Glassverk, Tove Janssons bursdag feires med brask og bram. Det hele begynte i går og varer til søndag – i tillegg foregår Randsfjordfestivalen på Jevnaker denne helgen – så det er vel verdt å ta turen =)


Les mer om Mummibursdag her =)
Les mer om Randsfjordfestivalen her =)

Vil du vite mer om utstillingen “En Reise i Mummidalen” samt samle inn litt praktisk informasjon så ta en tur inn på Hadeland – Glassverk sin side over Mummidalen.

​Jeg har bare en ting å tilføye til mitt tidligere innlegg, liker du Mummidalen – så er det vel verdt turen, du vil neppe glemme den og utstillingen med det første =) Og psss. Det er en veldig innholdsrik Mummibutikk der også 😉

14 kommentarer

14 thoughts on “En reise i Mummidalen #2

  1. Mummidalen er for store og små<3 og Hadelandsglassverk da, nydelig sted, jeg må jo bare ta meg en tur. Drømmer om å dra dit når det er jul, men ennå bare med drømmen.....Randsfjorden er et vakkert skue<3 klem.

  2. livetmitt93: Forstår seg det, veldig mye fint der. Anbefaler sommeren da det er badebrygge og strand rett over veien :-)) Byr inn til mye kos 🙂 Eller før Jul – men da er jo deres skjønne Nidarosdomen nær like fin å skue :-))

  3. Orkidédatter: Helt klart, det var en helt utrolig fin reise altså. Kommer aldri til å glemme den, mens barn blir engasjert på sitt nivå får vi voksne de helt andre historier og inntrykk. En går igjennom Mummidalen, så ekte som det får blitt <3 Utrolig godt laget av disse i London 🙂 Magisk. Bare å si i fra hvis du tar turen - veldig veldig fint rundt jul også ja, kjøper alltid julelysene der <3 Klem

  4. Dette er noe jeg godt kunne ha tenkt meg! Skal jobbe nå i helga, ellers hadde jeg vurdert det! Så på innlegget du hadde linket til også. Du deler opplevelsen på en måte som gjør at man får lyst til å dra dit! 😀

  5. karidansen: Glassverket er der hver dag, stadig noe koselig som skjer der – mange fine utstillinger i løpet av året 🙂 Takk for at du synes det, veldig koselig å lese at jeg treffer :-))

  6. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Følg med på nettsidene deres så finner du kanskje en utstilling eller noe annet som kan friste deg å se :-)) Skjer mye fint der i løpet av et år, i tillegg til alt annet man kan se til ulike tider av året 🙂 Håper du har hatt en finfin fredag så langt – og at helgen blir god :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *