Ukens #36

Categories Ukens..

Nok en uke har «jogget» fra meg, men duverden så mye som har skjedd på hobbyrommet =))

Ukens opp: Helt klart «hobbyhula» mi. Gemalen har brukt mange timer der oppe, i går hjalp jeg til med å legge gulvet – i dag kommer listene på plass. Les mer om alt sammen via dette innlegget..

Ukens ned: Denne uka har ikke inneholdt så mye ned, så om det skal være noe som trekker ned så må det nesten bli regnværet. Kommet en del regn de siste dagene, håper høstsola kan skinne igjen ganske snart.

Ukens bok: Forrige ukes bok var en herlig liten perle for barn. «Anna Tann og det barbariske ballet» er den første av en serie på foreløpig 3 bøker som selv jeg som voksen synes var morsom – den er ikke bare morsom, den kan sette i gang kreativiteten og bidra til ettertanker i den rette aldersgruppen.

Ukens kløne: Hmm, denne uka tror jeg faktisk at jeg har kommet meg igjennom med «hverdagskløner» kommer ikke på noe ekstraordinært utenom å snuble i ting, rive ned ett og annet og sånt som har det med å skje. He he.

Ukens tanke: Definitivt dagen som skulle blitt feiret, men som ikke ble det. Jeg delte litt fra hjertet den dagen, noe du kan lese mer om H E R om du vil.

Ukens helg: Det meste av helgen vår foregikk i andre etasjen. Planen var å reise vekk og finne fjellheimen, men siden det var spådd så mye regn så fant vi ut at det var morsommere å komme enda lengre på det siste rommet der oppe. Hurra dor det, jammen kom vi langt.


Med et lite knips så hadde uka gått. En ny uke er i gang og enda har gemalen noen dager igjen av ferien han tok – nettop for at vi skulle komme oss nærmere målet om en ferdig andre etasje. Enda en del som gjenstår før jeg kan «flytte» inn, men uten disse feriedagene så hadde ikke ting kunnet skje såpass på «rams» Hurra for det – og en ny uke startet med lister, samt at døra nå får farger.

Som en liten fotnote til slutt tror jeg det spøker litt for “ukens bok” innlegg i morgen. Siden jeg har vært en smule engasjert i “hobbyhula” mi så har jeg ikke fått lest riktig så mye den siste uka, og i dag prioriterer jeg sunn egoisme med skyhøye kneløft, det ble en lang helg, og en litt lang start på denne uka. Formen er ikke helt på G, så da må man ta tingene deretter =) 

 

#ukens #oppsummering #blogg                

12 kommentarer

12 thoughts on “Ukens #36

  1. Synes det er bra du har hatt det travelt og FINT denne uka jeg 🙂 Mest opp, lite ned, og masse kos i hobbyhula 🙂 Sånn skal det være 🙂

  2. frodith: Moro å lage rom, men jammen «koster» det energi. Godt det nærmer seg slutten så en kan slappe av litt snart <3 Var en veldig produktiv uke dette her. Hurra for alt som er gjort :-))

  3. For en lun og fin uke<3 herlig<3 annen etage går jo så det suser, dere er utrolig råbra<3 kjempekult med lilla klosser og lister, bryter harmonisk der oppe i det som er mørkere, tøft gjort... og du, du skal løfte de knea i knebøy så langt du klarer med god samvittighet og fokusere på hva som er viktig. Og hva er viktig, jo, det er DU<3 ikke bare for min del, eller å få lese innlegg- er ikke du helt i vater, så blir det jo ingen innlegg å lese heller...- men for deg selv og gemalen din er DU viktig<3 ha en alle tiders kveld med GOD SAMVITTIGHET<3 glad i deg uansett:))

  4. Orkidedatter: Bare alt «pirket» igjen nå, så tvilsomt om det blir ferdig sånn i en fei – men det blir braa <3 Bloggen tar aldri ferie, det er «mindfullness» det. Men sliten i kropp og knoll etter mange avgjørelser og gulv <3 Klem på venn. Klem klem. God du, og like viktig 😉

  5. Toini: Gjenstår enda mye :-/ resten er «pirk» og ikke like moro, men man ser en ende på det og vi er slitne begge to. Denne uken lader nok nedover, og til helgen begynner gemalen å jobbe igjen – så, målet er ikke nådd – men vi er på vei <3 Håper din mandag er veldig fin så langt :-))

  6. poesimylife: Produktiv uke helt klart <3 Begynner å merke det godt begge to - heldigvis nærmer vi oss en ferdig «hule» Hehe. Håper det ikke er alt for mye stress hos deg i disse dager. Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *