Frua er nå på Hay Day, vil du bli med?

Categories Jernbanefrua deler av seg..

Ikke sponset «reklame» for spill og nabolag.

I snart 5 og et halvt år har jeg spilt Hay Day på privaten, et veldig koselig gårdsdrift spill å kose seg med via nettbrett eller telefon.

Når jeg her om dagen fikk meg sjøl / frua over til min gamle telefon kom jeg på en ide som det kjapt blei noe ut av…

«Telefonsurr og mangel på sengehest..»

Skrevet om spillet en gang tidligere også, men da fra privat spillet mitt. Uansett, spillet går kort fortalt og enkelt ut på at man «drifter» en gård og får nye muligheter for hvert nivå.

Helt gratis og veldig barnevennlig alt sammen, man kan bruke ekte penger om man ønsker, men man absolutt ikke det. Dette er bare kos. Avslappende og koselig å pusle med mens en ser på TV eller andre sånne ting.

Jeg laget nylig et nytt spill – til Jernbanefrua, (hele bloggadressen min) og når jeg fikk nivå nok opprettet jeg nabolaget «Jernbanefruas» rett å slett med tanke på om andre i blogg “blokka” nå etter hvert kunne tenke seg å gjøre det samme?

I spillet kan man bli naboer. Hjelpe hverandre med ting man trenger i spillet, med oppgaver i Derby når man kommer så langt – i tillegg kan man, med streng sensur på stygge ord fra øvre hold chatte korte setninger sammen, i en helt åpen gruppechat.

Jeg tenkte rett å slett at kanskje det kunne vært veldig hyggelig for blogg «blokka» å skravle å spille litt – et tips i alle fall for deg som liker slike rolige simulatorspill..

Jeg tenker hverken stress eller krav av noe slag – tanken er kun moro og litt sosial skravling for den, eller forhåpentligvis de som kunne tenke seg å være med =)

Man er helt anonym med unntak av blogg navn og eller adresse – skulle man velge å knytte spillet til Facebook derimot så blir man ikke like anonym – da avsløres eget navn. Frua er med det ikke tilknytta Facebook med dette spillet..

Frister det litt så prøv da vel =) Last ned spillet, opprett et spill med din bloggadresse – spill deg opp til du kan være med i nabolaget å søk deg inn =) Velkommen skal du i alle fall være.

Høres det gøy men vanskelig ut så send meg gjerne en snap eller melding så kan jeg hjelpe =)

Tror dette kan bli moro hvis en del blir med.

Grensa er 30 spillere i ett nabolag – så jeg godtar de 29 første forespørslene med bloggadresse som eventuelt ønsker seg inn =)

Håper / kanskje vi «ses» der inne (?!) Velkommen er du i alle fall =))

#ikkesponset #spill #hayday #nabolag #bloggere #blogg            

16 kommentarer

16 thoughts on “Frua er nå på Hay Day, vil du bli med?

  1. pensjonistgunna: Så moro å lese at du spiller det, eller har gjort :-)) Godtar bare bloggere i det nye nabolaget – så bare si i fra hva du heter – om du velger et nytt spill med bloggadressen din, eller det tidligere spillet – hvis du vil søke deg inn, så godkjenner jeg vettu :-)) Kommet et stykke i privat spillet mitt, men «Jernbanefrua» er nå snart på nivå 21. He he :-))

  2. Høres fristende ut..å prøve..men…ish…får se…..jeg blir så fort hekta vettu…da rekker jeg jo ingenting! hihihi….Lykke til med nabolaget!

  3. Toini: He he. Setter ingen krav til spilletid eller noe som helst, blir du ivrigere enn du vil så får vi andre pause deg. He he 😉 Nå er vi 2 av 30 <3 Kan bli moro dette her, og litt sosialt også :-))

  4. Hehe, jeg spilla noe ale på facebook for hundre år sida. Var gøy. Men kunne ikke spille på jobben vet du og da jeg kom hjem fra jobb ble det styr med vanning og gjødsling. Tusen takk, men med jobb og alle turene mine. Så rekker ikke jeg..men flott tiltak.

  5. Awhhh:-) dette syns jeg var et tipp topp initiativ frua<3 helt herlig<3 men jeg spiller det ikke, visste ikke hva det var før du blogga om spillet. Høres koselig og artig ut. Jeg blir veldig fort hekta... sitter langt inne for meg å laste ned og bli med. I tillegg er jo også nettet dårlig oppi der jeg bor... «der ingen kunne tru at nokon kunne bu» blir det ofte tiltalt som.... jaja.... Men uansett, det hadde vært skikkelig artig om du skrev et blogginnlegg om hvordan det går med dere da? En typ fortsettelse på dette innlegget:)) selvom jeg ikke blir med kan jeg heie på dere<3 for er det ikke sånn at du spiller mot noen «der inne»?
    Ha en super fin mandag vennen<3 gjør noe fint for deg eller noen andre- god følelse<3 det skal jeg gjøre idag..god klem<3

  6. solliv: Høres ut som det er forskjell på disse spill :-)) I dette kan man gå i fra i flere dager / mnd uten at det gjør noen negativ forskjell :-)) Er velkommen om det vil testes en gang :-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *