Lista fra fine og sprudlende dager er vanvittig kort til de såre og vonde dagene.

Vi «gikk» begge helt i 0 i går..

Men sjøl om det har vært mye å henge fingra i herover de siste ukene, og at vi nå er slitne vil ordne seg noenlunde igjen. Tar litt tid for meg, når batteriene går så langt ned så bruker de litt tid for å gidde å ta «strøm» men det vil jo komme på litt snart 🙂

For en medblogger her inne er det derimot helt andre tider nå, og jeg tar meg i å tenke masse på henne og hennes familie i disse dager. Som jeg starta innlegget med så snur ting fort, og jeg vil sende en stor tanke til en herlig dame som i disse dager står ovenfor tøffe tak.

Fotokjerring står i noen vanvittig tøffe dager <3

Og jeg vil sende henne en liten blomst nå på mårran. Jeg som mange andre har stått i detta her sjøl noen ganger – kan fint kjenne på våre egne versjoner av detta her.

Ingen takler eller føler på sånne ting likt, så setninger som «jeg veit hvordan du har det» det bruker ikke jeg! Jeg veit nemlig ikke hvordan andre har det, men jeg evner å tenke meg deler av det. Jeg kan tenke meg hvordan følelser river og sliter – men kun ut i fra hvordan de reiv og sleit i meg.

Vit at jeg tenker på deg om dagen snille, og at jeg er her om jeg kan være til noen hjelp eller støtte ❤

Om et par timer setter vi nesa «nedover» mot Vestfold og min onkel og tante, det skal bli en veldig koselig dag ❤ Dager som detta er det ikke for mange av, alt for få faktisk. Det er jo ikke så innmari langt, men dagene, turnusen og planer jogger avsted… Som for mange av oss.

Uker galopperer avgårde – og vipps så har enda et år gått og julekort sendes. Man mener det jo ikke, prates på telefonen og vil gjerne sees oftere – men, men, men! Fortere enn man veit noe som helst om kan man jo igjen stå i slike dager, som «Fotokjerring» gjør akkurat nå – så i dag passer det utmerket å reise. Ikke at jeg drar en sammenlikning her nå – håper du skjønte tegninga jeg prøver å tegne. He he.

Så en liten og eller stor oppfordring til deg også i dag – kan være å ta kontakt, og kanskje avtale et møte med noen kjære som du ikke har snakka med ansikt til ansikt med på en god stund?!

Lag deg en så god dag som mulig åkkesom og uansett 😉

#kontakt #familie #tanker #blogg              

En lørdag har jogga forbi, og hva har vi brukt denne dagen til?! Veldig veldig lite..

Etter gårsdagen gikk frua i 0. Gemalen hadde siste nattevakt for denne runden i natt – så når han kom seg på beina i dag reiste vi en tur på butikken – og utenom det har vi begge oppholdt oss i henholdsvis sofa og stol. Å bli ferdig med «hobbyhula» stakk hull på en «ballong» det sprakk ikke sånn brått og brutalt, mer «psssssssssss» tomt.. siden vi skal bort på familiebesøk i mårra så lot vi denne dagen være tom, helt tom..

Ta gjerne en titt inn i «hobbyhula» om du vil =))

Etter gemalen reiste på nattevakt i går gikk jeg opp i «hula» mi og lagde det aller første kortet – det var helt herlig, et par snutter av det er fortsatt å se på Jernbanefrua – snap. La ut en del snutter i går kveld, men sletta mange av dem i dag da jeg fikk meldinger fra såpass mange som ønska seg en «nybegynner» seanse, det var jo veldig koselig å lese – så det kommer.

Det er faktisk en utfordring kjente jeg helt plutselig, jeg kjente med ett veldig på at det å snakke om hobbyen gjør jeg mest med likesinna – andre som veit hva jeg snakker om. Å fortelle andre, som ikke holder på med det samme – om hobbyen viste seg å bli bittelitt feil uansett hvordan jeg ordla meg, så jeg skal sette i gang topplokket å starte heeeelt fra bunnen av en kveld det passer =)

Kanskje det leder an til at du får lyst til å prøve å lage kort sjøl en gang?! Bare fantasien som stopper – og det er ikke så mye en trenger for å starte. Det starter i grunn smått for de fleste før det «baller på seg» he he… Tusen takk til alle som har lyst til å se litt, gleder meg å kanskje kunne inspirere..

Men før den tid er det kveld i brøtte, og nå setter vi på tittekassa for andre gang denna uka. Nesten ny pers siden jul?! Finner sofaen igjen og lørdagsfilmen. He he he.

#sliten #utladet #lørdag #blogg             

Velkommen inn i «hula» mi. Dette er mitt rom, ingen tvil om det – det står jo på skiltet. He he.

Endelig Nå har jeg «offisielt» flytta fra «kvadraten» nede og inn i «hobbyhula» mi oppe. Det er så herlig å endelig være ferdig med rommet, ferdig med andre etasjen og til slutt ferdig innflytta så jeg kan begynne å bruke rommet for ramme alvor

For 6 år siden fikk vi nøklene til vårt nybygde hjem, vel i alle fall den første av halvannen etasje. Vi valgte å vente med å innrede andre etasjen, gjøre det selv etter å ha spart opp noen kroner. Men da uheldige ting begynte å skje ble det satt på vent. En etter en hendelse tok over både økonomi og hjerte – så denne prosessen tok brått en del lengre tid enn vi så for oss og ønska. Men nå, nå er endelig hele huset ferdig – det har tatt både tid og masse energi de siste ukene – men nå har jeg installert meg noenlunde ferdig i det rommet i huset som skulle bli mitt. Mangler kun en god stol i kontorkroken, og noen flere magnetskinner i taket. Alt til sin tid tenker jeg.

Men akkurat kan du få «bli med inn» en liten tur, hvis du vil og blar deg videre 😉

Ja, velkommen «inn» til meg og mitt. Det er ikke fritt for at frua er en liten smule ellevill av begeistring over å endelig ha et hobbyrom som (foreløpig) dekker alle behov. He he, sier foreløpig da det jo skal funke i forhåpentligvis veldig mange år – og det er jeg rimelig sikker på at det gjør.

Skriver litt under bildene, hjørne for hjørne – eller «bæta førr bæta» om du vil 😉 Detaljer får komme i innlegg seinere.

Her ser du den nye lesekroken min, med popanlegget og en del eldre bilder av, ja – meg sjøl. He he. Gemalen insisterte på faktum – fortiden er en liten del av nå og fremtid, så jeg kom i alle fall på en vegg her i livet 😉 he he, passa godt på å ikke havne på ei hylle i alle fall 😉 Ironi..

Her har du blogghjørnet / kontoret mitt fra to vinkler. Digger denne plassen. Masse «rom» og lys. Ser for meg mange gode timer med både blogg, andre ting og «The Sims» spillet frua liker å kose seg med her framover.

Her ser du arbeidsdelen fra fire sider. Laget til mange fine arbeidsstasjoner og oppbevaringssystemer, for å kunne lage utallige mengder kort – som jeg håper vil glede andre like mye som det vil glede meg å lage dem Her ser du magnetskinnene med dies på. Her vil det snart komme fler.

Øverst til venstre i de første to bildene ser du også en kaffe / te krok. Frua tok med seg både kaffemaskina og vannkoker opp – he he, slapp av gemalen er redda – vi fikk ny vannkoker for et års tid siden og da tok jeg vare på den gamle til «hobbyhula» kaffemaskina vi fikk mot å kjøpe noen poser kaffe via et tilbud har ikke blitt så mye brukt nede, så jeg tenkte den kunne gjøre mer nytte for seg oppe. Veldig veldig greit å finne steder ting kan komme til nytte..

Så, her er altså rommet jeg har skrevet så mye om de siste ukene. Det har blitt mange innlegg underveis, nærmest skrevet om rommet fra A – Å, noe som jo kan være moro å kikke tilbake på.

Et hobbyrom blir til..

Det har vært et veldig givende og fint prosjekt å holde på med, mest for gemalen – han skal ha all mulig slags ære for detta rommet – ja hele andre etasjen Frua har bistått som håndlanger, moralsk støtte, kaffetrakter trykker og kokke store deler av «ferden» og tatt over innredning ettersom ting har blitt ferdig. Uansett tar jeg ikke i, når jeg sier at nå er det endelig ferdig der oppe – og at ting smått om senn vil falle ned mot «normalen» igjen både på det ene og det andre plan. He he. Her inne også, kanskje 😉 he he.

Har du frua på Snapchat så kan du veldig snart få en omvisning der inne – men hva synes du?
Noen detaljer du vil vite mer om kanskje?

#ikkesponset #ikkesponsa #hobbyrom #craftroom #interiør #interior #interiørinspo #planløsning #kontor #arbeidsrom #håndlagetkort #håndarbeid #kortmaker #kort #scrapping #lesekrok #lese #musikk #glede #lykke #blogg              

// For ordens skyld: Ikke sponsa, men inneholder både bilder og koselig gratisreklame for nå to maskiner – som frua rett og slett digger. I dag ankom den nye Gemini GO heimen, og er installert og testa i “hobbyhula” mi 

Hvis du er en av dem som fulgte bloggen jeg aktivt skreiv før (Lykkeboet) så leste du kanskje om kasus leveranse før jul i fjor?! Da bestilte jeg meg den foreløpig nyeste maskina til Crafters Companion – Gemini Junior, og da den ankom landet ble den stående å “klø” på Alnabru hele 20 dager før den kom seg over “heia” og til meg.

Les innlegget om Gemini Junior her om du vil..

Nå har altså samme merke kommet med en like sterk – men en del mindre maskin. Gemini GO. Hurra tenkte frua, denne ville jeg ha i “hobbyhula” mi av flere grunner, og nå – etter nok en runde med ventetid, men heldigvis litt kortere enn forrige gang er den her hos meg. Jippi =)

Ble du nå nysgjerrig på denne så deler jeg en YouTube link med deg slik at jeg ikke behøver å skrive hva du sjøl kan se..

For oss som har kortlaging eller scrapping som hobby så er en slik maskin genialt, ikke bare én heller vettu. Nå har jeg tre slike elektriske stansemaskiner i 3 ulike størrelser – og jeg digger dem alle. Hvorfor jeg har tre kommer jo for det første av rekkefølgen jeg har fått dem i, men også av at utviklingen trasker avgårde på dette området også.

Disse to av tre Gemini maskinene jeg har i “hula” nå har et veldig godt trykk. De kutter igjennom veldig mange typer materialer, noe min eldste og største maskin ikke gjør like godt – så ulike maskiner har ulike egenskaper =) Rett å slett..

Litt om og rundt dies og min nye oppbevaring av dem skrev jeg om i går..

Dies er enkelt forklart figurer, og eller fasonger som pepperkakeformer bare mye tynnere – for å stanse ut i papir og eller andre materialer via denne typen maskiner.

Gemini maskinene har de samme kvalitetene, mestere på trykk! De er virkelig noen “råtasser” – så gode at de slettes ikke er å få tak i her i landet (enda?!) – noe jeg ikke syns er like moro, men kanskje noen vil se verdien av å ta dem inn en dag der framme? Jeg vil i alle fall varmt og fra hjerterota anbefale både Gemini Junior OG Gemini GO maskinene til likesinna craftere.

 Det fine lille store ekstra med denne GO er nettop det, GO! Med en “omformer” og en “power bank” av samme type som til mobiltelefoner kan en enkelt ta med seg maskina hvor enn man vil holde på med hobbyen sin. Om det er på camping, hytte, messe, treff – ta den med dit du vil =) Slettes ikke dumt det der, ser for meg noen koselige stunder på hytta med denna der fremme.

Send gjerne en melding eller snap om du skulle lure på noe rundt en av disse maskinene. Har nemlig ingen planer om å spamme maskiner i innlegg her inne 😉 Bare tipse at de finnes og at jeg digger de =)

Denne blei testa fra “hobbyhula” i kveld – så den fikk med andre ord æren av å innvie mitt nye rom – selv om ikke alt er helt i orden der inne enda – greide jo ikke vente med å prøve den selvfølgelig =)

Har du Jernbanefrua på snapchat kan du se testrunden fra “hobbyhula” på storyen. 

I morgen kommer de siste småmøblene inn i “hula” og da blir jeg endelig helt ferdig der inne. Alt ligger linet opp i hauger og bare venter på at en passende skuff skal bli sånn passe skuffa (tørt…) og da kan jeg ta noen bilder å vise fram =) Ser målstreken =)

#ikkesponset #crafterscompanion #geminijunior #geminigo #kortmaker #håndlagdekort #scrapping #hobby #hobbyrom #blogg             

I går fikk jeg flyttet alt opp på rommet, så i dag har jeg holdt på med å spre ting rundt til der de kan høre hjemme. Hvert fall en stund til jeg kanskje ser at det er mer praktisk å bytte plass på noe. Et sted må en jo begynne, å jeg veit jo hva jeg bruker mest så det går seg nok til.

Det første vi gjorde i dag var å få opp magnetskinnene jeg skrev om i går. Mutter kjøpte med 4 pakker på sin utflukt, i hver av de pakkene var det 3 magnetskinner i ulike lengder. Tenkte det var like lurt som noe annet. De små for små dies, mellomstore på de litt lengre – og da de største på de lengste skinnene. Så langt alt bra – med unntak av at det blei ikke nok magnetskinner. Må ha flere allerede. He he he. Rart med det der.

Fylt opp de som nå er i skråtaket, og detta tror jeg kommer til å fungere veldig bra for meg. Enkelt å se hva jeg har – plukke ned å bruke etter behov og henge de opp igjen. Skråtaket har jeg bak ryggen min når jeg skal jobbe der, så de kommer ikke til å kludre til sidesynet. He he, blir nok fort en vane å ha oversikt uansett.

Mens jeg hengte opp dies begynte gemalen med to hyller, på bildet under skrev jeg stativ – men det blei ikke så bra sa han, så det blei en smalere hylle under vinduet istedenfor. Greit å ha et sted til småflasker. Blir fort en del av dem også med tida – fått det for meg at de er mye bedre å bruke enn å fikle med pinsett, lim og «halvperler» – som er det ordet sier. En perle delt i to for å enkelt kunne limes på kort.

Litt vel internt detta kanskje – men det kommer nok mange, litt mer innholdsrike innlegg fra «hobbyhula» med tida – så forklaringer kommer nok på rams når jeg kan sette meg ned å lage kort der inne =)

Vi er altså på detaljnivå på rommet, begynner virkelig å se en ende på alt sammen så dagene snart kan begynne å normalisere seg igjen. Formen er ikke på topp om dagen, det er den jo aldri – men det blir fort litt ekstra når jeg «girer» meg opp såpass for gode ting. Skal bli herlig å bli ferdig så det bare er å begynne å bruke.

Der oppe har jeg allerede laget meg en sofa / lesekrok, en bloggekrok / kontor – siste delen er altså hobbydelen – som akkurat nå ser ut til å dominere hele rommet aleine. He he. En dag eller to til nå så er det nok sånn noenlunde i orden så jeg kan ta noen fine bilder der oppe =)

Det blir tidsnok rolig igjen så jeg virkelig kan nyte blogg, lese og kreere. Gleder meg.

#ikkesponset #hobbyrom #craftroom #detaljer #dies #scrapping #kort #kortmaker #hobbyer #hobby #blogg              

Enda en dag i hobby kasus har jaget avsted. I dag har jeg fått bært alt sammen fra «kvadraten» til «hobbyhula» og med det fått «svart belte» i trapper og trappetrening. He he. Gjetter at jeg skal få merke det. Men men. Utover dagen fikk jeg god hjelp både fra gemalen og mutter. Gemalen som mente på å klippe plenen ble heller en håndlanger for frua si der oppe. He he. Men endelig var alt sammen stablet der det nå skal være – og resten av moroa kunne begynne.

Det tar tid å flytte, selv bare fra et rom til et annet. Alt skal pakkes ned (les: legges i plastbaljer) og flyttes, og så omsider få en ny plass. En bedre plass forhåpentligvis. Fordelen er jo naturligvis at alt jeg greide å få plass til på en totalt 4m2 nå kan få bedre plassering på en del flere kvadrater. He he. Så jeg har fått satt på plass en god del allerede. Men det gjenstår en god del «pirk» om jeg kan si det sånn. Blant annet magneter. Min kveld har vært særdeles magnetisk. He he.

Siden jeg har skråtak i arbeidsdelen også ville jeg bruke taket til noe fornuftig, så mens mutter var ute en tur i dag kjøpte hun med en del pakker med magnetskinner til meg. De skal festes i skråtaket så jeg kan feste diesene mine på dem. Smart ikke sant?!

Dies er på en måte en pepperkakeform til papir, ergo en del tynnere. I denne hobbyen blir det fort en del dies, det finnes så utrolig mange fine der ute. Kommer tilbake til alt det i et innlegg fra “hobbyhula” seinere.

På de magnetskinnene mutter kjøpte med var det logo langs hele, denna frua ser ikke behovet for at taket skal se ut som en gedigen reklameplakat. Så gemalen fant frem maskeringsteip som jeg klistra langs hele, så fant jeg en svart tusj og satte i gang!

Totalt 12 magnetskinner er maskert og tusjet nå, men allerede ser jeg nok at jeg muligens vil trenge flere – så får prøve å være litt smart når de skrus opp i mårra. He he. Sånn at det kan bli plass til flere, og at jeg kan nå dem.

Uansett et genialt tips jeg villig deler med andre hobbyentusiaster. På kjøkkenet har vi en sånn til kniver og den er så gull =) slipper å bruke masse plass til kniver i skuffene, men de er altså genialt til mye mer enn det. I garasjen eller på hobbyrommet. De svekkes naturligvis litt med tida – men den på kjøkkenet holder enda etter 6 år. Så håper disse minst gjør det samme før de må byttes ut. En pakke med 3 ulike lengder fås kjøpt for under hundringsen om du skulle lure.

I morgen skal de opp som sakt, og jeg håper å kunne bli mer eller mindre ferdig der oppe i løpet av morgendagen eller onsdag. Får bare se hvor fort ting kan både gå og skje. Stresser langsomt for det skal jo bli bra dette her.

Når det er bra «nok» skal du få «slippe inn» en tur, hvis du vil 😉

#ikkesponset #hobbyrom #magnet #magneter #praktisk #plassbesparende #oppbevaring #interiør #kort #håndlagetkort #scrapping #blogg             

For ordens skyld // Ikke sponset men inneholder produktbilder =)


Tidligere i dag avslørte jeg at gemalen og jeg har bryllupsdag i dag – og samtidig fortalte jeg at jeg skulle fortelle om vårt bryllup. det skal jeg, men det må jeg få lov til å gjøre seinere, for nå er jeg så sliten at jeg ikke vet opp eller ned på en melkekartong en gang. Så jeg vil i kveld heller fortelle om denne dagen. Den ble akkurat så fin som bestemt

Vår bryllupsdags morgen 2018..

I dag bestemte vi oss for å ta en liten utflukt, og siden gemalen jo skulle avgårde på første nattevakt i kveld så begrensa mulighetene seg noe – med det fant vi ut at vi kunne ta dagen i nabolandet. Som tenkt så gjort, vi reiste tidlig avgårde så vi var fremme til lunsj. Vi reiser alltid tidlig, og unner oss alltid en god lunsj – vi synes den baguetten er himla god i alle fall. Skal ikke mye til for å glede oss. Hehe.

Når den var i magene tuslet vi en runde og handlet det som handles burde. Vi er vel som andre på det området der vil jeg tro – med unntak av at møter vi kjentfolk så stopper vi ikke opp å skravler midt i «trafikken» det har fryktelig mange en tendens til å gjøre veit jeg. He he.

I en butikk fant jeg den perfekte gaven til gemalen i anledning dagen – snekre har han gjort, og snekre vil han nok fortsette med. Enhver staskar burde vel ha en passende kopp?! Han digga den i alle fall ❤

På vei hjem ville jeg for en gangs skyld ta en tur innom fabrikkutsalget til Magnor. Det var vel kanskje den tredje turen innom for min del?! Pleier stort sett å komme på det bittelitt seint.

Der inne var det som gangene før veldig mye fint å kikke på, og jeg fant veldig fort 2 telysestaker til «hobbyhula» mi. Utrolig fine syns jeg, valgte de i grå for at de skulle skli rett inn i fargetemaene på rommet mitt.

Liker du produktene til Halvor Bakke? Jeg digger dem..

Bedre bilder kommer under «omvisninga» av rommet..

På Magnor fikk jeg også se en vase / lykt som jeg har «sikla» på i en god stund faktisk. Bare sett den på nett – og det hjalp ikke stort bedre å se den stå rett foran meg å «glise» frua smelta litt – glad i lykter og lys som jeg er.

Mens jeg kikka etter lys til de 2 jeg skulle kjøpe meg så kjøpte likesågodt gemalen den lykten til meg. Så plutselig hadde vi, som egentlig ikke har noen tradisjon for å bytte flotte gaver med hverandre på bryllupsdagen nettop gjort det. Eller, i alle fall han!

Jeg ble jo som vanlig litt over middels glad.. Jeg fikk denne her 

Vel hjemme i brøtte måtte gemalen legge seg for å makte nattevakta han nå er i full gang med – mens jeg vasket lyktene og fikk de på plass i «hobbyhula» mi. Og mens jeg egentlig var så sliten at jeg kunne lagt meg jeg også, så fortsatte jeg i «hobbyhula» jeg begynte for alvor å flytte inn i kveld.

Akkurat nå har jeg gitt meg for kvelden, og må finne senga mi snart. Ser snart «rosa teddybjørner»

Både innlegg om bryllupet vårt og «omvisning» av hula kommer – bare frua blir ferdig med noe først. He he. Mye på gang i “hula” om dagen, og en skrott som skriker etter hvile. Alt til sin tid som det så fint heter. Noterer meg det bak øret og håper jeg tar det til meg 😉

#ikkesponset #bryllup #bryllupsdag #kjæreste #kjære #oppmerksomhet #magnor #halvorbakke #lys #lyslykt #blogg            

Det er en fin, men pokker så kald morgen da?! Trodde jeg så feil på gradestokken nå, men neida – den viser 1 pluss her i brøtte. Da var det nok fullmånen jeg så i går kveld tenker jeg?!

Frua er på beina allerede, litt au her og der – samt at vi tenker oss ut på utflukt i dag. Nusselig som jeg er har jeg satt på kaffen og latt gemalen få sove. Her i huset er det jeg som trenger å «gå meg til» lengst før vi skal ut på noe. Og dagen i dag skal bli fin – det har jeg nemlig bestemt.

Det er bryllupsdag her i brøtte, og selv om vi ikke har for vane å feire den så «jøtt» så pleier vi å finne på noe om det passer med turnus og alt sånt Nå går gemalen på nattuka, derfor er frua tidlig oppe så gemalen skal rekke å sove i ettermiddag. Hurra for et par timer på øyet før nattevakt, det er gull..

Våre bryllupsdager har pleid å bli omtrent like spesielle som oss sjøl. Vi husker vel best den første, da fikk vi beskjed om at noen hadde «campet» på hytta. Vi dura avgårde å fant både bål i «hagen» to telt og masse proviant, men ingen folk. Tilkalte politiet for å få rydda opp. Bål er jo ikke helt innafor på andres «plen» liksom. Veden hadde de funnet i gamlehytta – så på et vis hadde de kommet seg inn der, ikke akkurat superkoselig. Vi konkluderte likevel med at det sikkert var to guttunger som hadde vært på tur og «fryst hemmat» for ingenting var tatt eller ødelagt. Likevel ble det en spesiell bryllupsdag – og med kake med tog på hos besteforeldra mine seinere på dagen.

Bryllupsdagene etter har vært like varierte. Av dem har det blitt kinoturer eller rolige dager hjemme. For to år siden blei jeg satt ut da det kom bortimot et halvt gartneri på døra her. Blomster er utrolig koselig fra folk vi setter umåtelig stor pris på

I år blir det nok en rolig variant igjen, ja bortsett fra turen vår da. He he. Men kino og god middag må vente til hælja eller noe sånt.

Tenkte jeg skulle fortelle mer om selve dagen og biter av historien vår litt seinere. For vi blei så lurt når vi gifta oss. Rundlurt blei vi – i nær halvannet år hadde mange det moro for vår del. He he – på flere måter. Utrolig koselige måter, og jeg tenkte det ville være koselig å skrive det ned

#mandag #bryllup #bryllupsdag #kaffe #utflukt #blogg            

God søndagskveld der ute =)

Det har blitt en del seine innlegg fra «hobbyhula» mi de disse dagene, det er jo i grunn det som skjer rundt her – og som har tatt og tar våre tanker. Få det ferdig, få det praktisk. Rett å slett få det fint i rommet gemalen har laget til frua si.

Dagen har med andre ord vært effektiv her i brøtte. I går begynte vi å se litt på hyller og mulighetene for å gjøre oss ferdig med arbeidsbordene ut i fra det vi har. Mye en kan finne på med ting en har, bare man kommer på at man faktisk har det i nærheten 😉 He he.

I går løste vi «utfordringen» det egentlig ikke var =)

Så detta har vært en en dag preget av, og rundt hyller, arbeidsbord og bilder på noen vegger. Den nest siste finish – rett og slett.

I fjor kjøpte jeg et lite anlegg som jeg ville ha i «hobbyhula» lot det stå på vent lenge – til jeg en dag for litt siden ville høre på en CD. Men, hømm – det lot seg ikke gjøre å få festa plata i spilleren – eller jo, jeg fikk jo trua den til å sitte fast på det runde hjulet, men jeg skjønte jo at det ikke ville bli noe musikk av den grunn. Plata satt fast og snurra ikke – med andre ord, spilleren var defekt, så i forrige uke fikk jeg bytta det til et annet anlegg – et av typen som virker.

I går lagde gemalen hylle til anlegget – så det står nå på rommet og god Country musikk ljomer ut av det både fra CD og andre medium. Han fikk frie tøyler til den, valget sto mellom fargene som allerede går igjen der oppe, og som du ser gikk gemalen for den lilla. Det blir fint det tror jeg – men da blir alle hyllene lilla. Anlegget er hvitt, og kun 2 lister og en del av døra er lilla fra før. Tenkte det ville bli en fin brytning tross alt – og det ble det. Hurra.

Fra mutter fikk vi med oss en benkeplate og en bordplate ned hit, og med de to platene i garasjen så fikk vi mekket ferdig «hjørnet» på den halte hesteskoen arbeidsstasjonene vil bestå av. Jeg ville ha det sånn for å enkelt kunne trille meg selv rundt omkring og ha alt jeg har rundt meg.

Som før nevnt kjøpte vi for en ukes tid siden fire bord – og to av dem er helt åpne under – og under der skal det bli praktisk oppbevaring av alt stæsj jeg har til kort. Det blir en del med tida kan jeg si. Når det å lage kort sjøl er en hobby så tar en fort vare på alt en kommer over – som kan brukes på kort.

En fin knapp her, en bit snøre der. Skal la seg godt gjøre å få organisert kaoset av pynt, men jeg skal jammen meg gjøre et godt forsøk eller ti.

Det har jeg igjen for seinere kjenner jeg, å enkelt finne igjen ting akkurat når jeg ser at jeg vil ha det. He he. Det begynner å bli bra på rommet nå – det er rett å slett FERDIG! Hurra for det og gemalen min. Nå kan jeg virkelig begynne å flytte inn i arbeidsdelen av «hula» mi ❤ Gleder meg til det så jeg så smått kan begynne på årets julekort. Det begynner faktisk å haste litt – tro det eller ei, men å lage en bunke fine julekort det tar sin tid det, især med litt utfordringer som krever sin plass i hverdagene.

Regner med at det blir enda et par seine oppdateringer fra meg mens jeg holder på i mitt eget lille kjappe tempo – men det blir så bra! Det eneste jeg mangler nå er litt smarte ting, som jeg håper gemalen kan kjøpe inn fra butikken i nærheten av jobben sin i løpet av nattuka hans.

Men nå nærmer det seg veldig her, håper nesten at du gleder deg like mye som meg – til «omvisninga» av rommet kommer på blogg.

#ikkesponset #hobbyrom #hobby #interiør #blogg           

Vi slapp unna det verste uværet i går kveld, heldigvis får en jo si. Vi fikk vel i grunn nok torsdagskvelden da både stoler, blomsterpotter og annet diverse fløy rundt på feltet her. Nabolaget garderte seg for gårskvelden – men det ble en mildere værtype enn torsdagen – og det var jo bra, for oss!

Sender en tanke til alle som fikk kjenne gårskvelden litt hardere på og rundt seg enn oss! Været bryr seg ikke om noe eller noen gitt, men det er leit når ting går i knas..

I dag skinte sola igjen over Hadeland. Ispedd litt frisk vind så det likevel ut til å bli en finfin dag i brøtte. Gemalen satte i gang med å «finne igjen» garasjen. Det har ikke vært et koselig sted å være under all bygginga. Der inne har gemalen kappet og oppbevart materialer underveis – og sånn har det jo da sett ut også. I dag blei det bra igjen men han måtte nå flire litt inni der også.

«Tenk at je raka garasjen..» kom det i en lystig tone, ja for han fant frem raken og tok en trall. Rake, spade og industristøvsuger. Da blei det så bra som det kunne bli inni der. Moro å få tilbake plassen til bilen før «istiden» nærmer seg på bilrutene tidlig morgen.

Vel, alt detta der er jo bra, men det var helt til frua tok med seg modern en tur til byen og kom hjem med enda en pappeske, og enda flere tanker.

Når vi kom hjem igjen reiste vi alle opp til mutter, krabbet opp i den uinnreda andre etasjen hennes (samme hus som vårt) og fant en benkeplate og noen hyller med knekter på. Gemalen var helt med på notene – for i går kveld kom vi på at vi hadde vel materialer nok her og der til å lage ferdig arbeidsdelen i «hobbyhula» uten å måtte kjøpe noe mer?! Å det stemmer.

Vi har det vi trenger nå – så mesteparten av ettermiddagen og nå også kvelden har gått med til å måle – sage og rote til garasjen på nytt. Ha ha. Jo mer vi får lagt til rette i kveld – jo fortere kommer det på plass så jeg kan begynne å «flytte» inn. Håpet er jo å kunne pusle med det denne uka som kommer. Gemalen går på nattuke, det er nesten ensbetydende med å jobbe, sove og spise.

Moro for meg å kunne ramle å skramle med ting akkurat da sikkert 😉 Hi hi.. Venter muligens til kveldene – helt sikkert, kanskje…

#hobbyrom #snekre #hyller #benkeplate #arbeidsbord #blogg