En uke har gått siden jeg flyttet på meg, og sjøl om det ikke har blitt så mange innlegg hverken her eller der denne uka, så har det blitt veldig mye rydding.

Kjenner nå at det var jo slettes ikke feil å begynne arbeidet med å se igjennom innlegg fra ett år tilbake. Kjenne litt på tingene, slette det som ikke lenger «passer» ja nesten som en interiørkjede sier det så godt «få det fint» he he he. Men sånt tar tid, masse tid. Det har jeg fått kjenne litt på. He he..

Forrige mandag flyttet jeg altså bloggen herifra og til et annet sted med eget domene.

Veldig mange fikk det med seg, i  «rekord» fart vil jeg si. Helt herlig når sosiale media fungerer, og ikke minst bloglovin som gjorde det særdeles enkelt.

Men jeg vil nå likevel komme med et lite drypp herifra i dag, tilfelle du ikke har fått det med deg?!

 

jernbanefrua.com

 

… Er min nye «hybel» og døra står vidåpen, ta gjerne en tur innom hvis det kunne friste. Fyll gjerne kaffekoppen eller noe annet før du tusler over. Det skal være rom for alt 😉 Fremdeles står det «pappesker» og «sekker» rundtomkring, men det blir så bra som det kan få blitt. 

Dette blir nok et av de siste innleggene her inne fra jernbanefrua for en tid fremover. Det er mye mulig jeg sletter denne bloggen også, når ting får gått seg ordentlig til og jeg har kjent litt mer på det. Enn så lenge tenker jeg… Nyter friheten i den nye «hybelen» en frihet jeg jo også har hatt her, bevares! Vanskelig å forklare sånne ordvalg så jeg kan bare håpe på at du forstår hva jeg mener.

I dag skinner sola over Hadeland, en herlig mandag i en ny uke. Håper du også har en god en 🤠

 

jernbanefrua.com

 

Besøk meg som sakt gjerne på det nye stedet, denne bloggen er erstattet med den nye på alle sosiale media, og bloglovin 🙂

 

Håper vi blogges, trykk på signaturen om du vil besøke mitt nye “jeg” i en fei 😉

 

Jernbanefrua.com

 

Jernbanefrua ser på himmelen.

 

Etter over 10 år på denne plattformen begynte jeg for alvor å tenke tanken om et eget sted før jul. Jeg fikk bli med over når plattformen byttet løsning, og trivdes jo der også – helt til teknikken for alvor begynte å «leke» med meg.

Jeg er normalt sett en tålmodig sjel på sånt, men et eller annet sted går det en grense for meg også, og den siste uka især har jeg kjent veldig på det. Problemer med å få logget inn satte virkelig en stopper for min entusiasme for å blogge, vel det stoppet jo helt for jeg fikk jo ikke blogget. He he, uten innlegg, færre besøkende, uten besøkende, mindre engasjement.

Jeg innså at jeg måtte rett å slett gjøre noe før mismotet stoppet meg i det jeg aller mest liker å gjøre – dele gode «greier» så, med usikre steg har jeg satt «blogg beina» ut på eget sted fra i dag 04.02.19. 

Jeg vil nok famle og snuble, men jeg veit jo også at jeg vil reise meg igjen å rusle videre. Vil du slå følge med meg videre? (Link)

Jernbanefrua

…er min nye «hule» den er ikke helt optimal enda, men det kommer seg – og jeg håper vi vil sees der, og fortsette på ferden med bøker, hobbyer og allskens moro.

Jeg har lagt til den nye bloggen på bloglovin, for de som bruker det. Denne bloggen ligger der også fremdeles, så det vil bli en overlappingsfase for alle som ønsker å bytte over fra den ene til den andre. Alle dere jeg allerede følger gjennom bloglovin blir med meg videre, det eneste som er nytt for deg som leser er adressen min..

Jeg håper virkelig at alt det tekniske her inne vil bli bra igjen veldig snart. Vil gjerne la bloggen stå en stund, for hva fremtiden egentlig bringer – vel det får tiden vise, men sånn er det akkurat nå 🙂

 

Jernbanefrua.blogg.no