Jernbanefrua har flyttet..

Categories Alle dagene..

 

En uke har gått siden jeg flyttet på meg, og sjøl om det ikke har blitt så mange innlegg hverken her eller der denne uka, så har det blitt veldig mye rydding.

Kjenner nå at det var jo slettes ikke feil å begynne arbeidet med å se igjennom innlegg fra ett år tilbake. Kjenne litt på tingene, slette det som ikke lenger «passer» ja nesten som en interiørkjede sier det så godt «få det fint» he he he. Men sånt tar tid, masse tid. Det har jeg fått kjenne litt på. He he..

Forrige mandag flyttet jeg altså bloggen herifra og til et annet sted med eget domene.

Veldig mange fikk det med seg, i  «rekord» fart vil jeg si. Helt herlig når sosiale media fungerer, og ikke minst bloglovin som gjorde det særdeles enkelt.

Men jeg vil nå likevel komme med et lite drypp herifra i dag, tilfelle du ikke har fått det med deg?!

 

jernbanefrua.com

 

… Er min nye «hybel» og døra står vidåpen, ta gjerne en tur innom hvis det kunne friste. Fyll gjerne kaffekoppen eller noe annet før du tusler over. Det skal være rom for alt 😉 Fremdeles står det «pappesker» og «sekker» rundtomkring, men det blir så bra som det kan få blitt. 

Dette blir nok et av de siste innleggene her inne fra jernbanefrua for en tid fremover. Det er mye mulig jeg sletter denne bloggen også, når ting får gått seg ordentlig til og jeg har kjent litt mer på det. Enn så lenge tenker jeg… Nyter friheten i den nye «hybelen» en frihet jeg jo også har hatt her, bevares! Vanskelig å forklare sånne ordvalg så jeg kan bare håpe på at du forstår hva jeg mener.

I dag skinner sola over Hadeland, en herlig mandag i en ny uke. Håper du også har en god en 🤠

 

jernbanefrua.com

 

Besøk meg som sakt gjerne på det nye stedet, denne bloggen er erstattet med den nye på alle sosiale media, og bloglovin 🙂

 

Håper vi blogges, trykk på signaturen om du vil besøke mitt nye “jeg” i en fei 😉

 

Jernbanefrua.com

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *